She is more that just a comet


Första advent, jag gräver mig ner i c-vitaminer och honungsvatten. Har gått och blivet sjuk igen förstår inte de här. Men de känns som att jag har fått tillbaka de jag hade förut för ett lite tag sen. Jag fick årder att ta de lugnt av läkaren men lydde inte riktigt det rådet men jag har haft grymt kul. Men nu ska jag ta och plugga lite och sen sova tidigt behöver mycket energi tills imorgon, de är ju måndag och de betyder skolan. Fast inte vilken måndag som helst, lilla söta Anna fyller äntligen arton, hoppas hon får en riktigt fin dag. Grattis till Anna!<3   


Blää! har inte tid att vara sjuk just nu!

The Famous Day After


Dagen har tillbringats hos moster med familj. Vi var dit bjudna för att fira morfars födelsedag. Mycket trevligt; menyn hittar Ni längre ner på sidan.
Gårdagen var även den, mycket trevlig. Åkte in till Mariestad på kvällen och förfestade hos L, där fanns en hel del folk som man kände igen. Vid tolv tiden drog vi oss mot Statt och lika trevligt var det där. Hade jag förstått hur jag får in mina bilder från telefonen till datorn, hade Ni fått lite insyn av min lördag- men tyvärr.
I morgon är det 1:a december- då får man öppna julkalendern !

Här hemma har vi redan fått upp lite julkänsla med tomtar, röda gardiner, ytterbelysning och grejjer. Julen är mysig. Det får mig att börja längta till Liseberg och allt vad det innebär i jule-tider.
Jag vill åka till Göteborg nu :) hihi..
Ska varva ner, kanske kolla lite på TV och mysa. Imorgon är det skola igen, och efter den ska vi äta på restaurang med halva släkten och fira morfar en dag till, ska man fira ska man göra det ordentligt ! haha.. Puss och kram ♥



"Always and Forever?"


Just nu behöver jag massor med klänningar känner jag, som alltid kanske. haha!
Hittade dem här visste är de söta?

1. Blå volangklänning från Asos.com, 1 100 kr.

2. Svart klänning från Frenchconnection.co.uk, 1 100 kr.

3. Röd klänning med volang från Acnejeans.com, 4 500 kr.

4. Lila, tajt klänning från Miu Miu/Net-a-porter.com, 9 900 kr.

5. Lila volangklänning från Acne/Lagarconne.com, 2 254 kr.

1. Svart paljettklänning från Topshop.com, 650 kr.

2. Svart paljettklänning med band i midjan från Forever21.com, 200 kr.

3. Flerfärgad paljettklänning från Hervé Léger/Net-a-porter.com, 32 470 kr.

4. Silvrig paljettklänning från Forever21.com, 280 kr.

5. Randig paljettklänning från Forever21.com, 325 kr.


Amnesia


Idag är det lördag, tror ingen missat det. Och jag antar att ingen disagrees när jag säger att det är bästa dagen på hela veckan !? Härliga lördagar. Det blir Statt ikväll som sagt, med Lisette och Erika. För en gångs skull ska jag festa i Mariestad, det var ett tag sedan.
En sak undrar jag- varför är det 18-års gräns ? Visst jag fattar, alkohol regler bla bla bla. I år är det ju vi 90:or som fyller 18, varför inte ha en 90-gräns. Fatta vad uppskattat det skulle vara, vad de skulle tjäna på det. Skulle jag någonsin bli stadsminister blir det första punkten på min to-do lista.
Idag har jag lyssnat igenom Britney Spears nya schiva, "Circus". Hittade två spår som jag gillade- Unusual You och Amnesia.
Jag är sugen på konsert. Millencolin spelar i Mariestad den 6e december, om jag inte minns helt galet. Det är ett band som jag lyssnat på sen jag var..inte alls gammal iafl. Om det finns någon ute i vida världen som vill haka på och om det finns biljetter kvar, call me. Hoppas att ingen missat Nikola's smäktande ballader, solo. Fytusan vad bra det är :)

Ha en magnefik kväll, vi kanske syns ♥


Min favvo-platta med Millencolin- Pennybridge Pioneers :)

Double Nature


En osminkad sanning som tar dig till en plats där du släpper din andefattiga själ. Doften av nyskapat liv som drar sig genom läktarna, dit förnuft försvinner i mängden av brus medens sin själ får ny kraft.

Känslan som jag hade igår kan jag inte ta tillbaka med ord, den går inte att beskriva med enkla, tondöva ord. De är något du själv måste ta till dig för att kunna få uppleva. Musik är något underbart vi har, de är så mycket mer än musik de kan ge dig både ny kraft och döda din idylliska själ.

Ralf Gyllenhammar gav oss ännu en gång en obeskrivlig kväll!
Har inga ord just nu, har tappat min röst och är fortfarande helt lyrisk, vi hörs senare när jag har hittat tillbaka till verkligheten!
 pssst! vi fick vara med om David Johannessons första spelning med grabbarna, sjukt häftigt!


Bilder
♥e

I've done what I can, now I don't give a damn


Godkväll
alla bloggläsare !
Sitter o funderar på om jag ska orka åka o partaja i Skövde, eller om jag ska ta en lugn hemma kväll idag, mest sugen på det sistnämnda. Det är mysigt att kika på idol och njuta av fredagsledighet :) Tippar på att Robin eller Kevin åker ut idag, vad tror Ni ?
Många funderingar och val om både det ena och det andra idag. Pratade i alla fall med SYOn idag. Fick inte jätte mycket vettigt sagt, men en del. Detta ledde till att jag just nu är mest inne på Psykolog-utbildning.
Mina idéer angående designen och min tavla är inte heller vad det var förut. Den är påväg mot helt andra grejjer nu. Resultatet får Ni se framöver.
I morgon blir det nog utgång på Statt i Mariestad, någon som ska dit ?

It's a little too late for You to come back
Say it's just a mistake
Think I'd forgive You like that
If You thought I would wait for You
You thought wrong.


tOO fAST TO LIVE


En bild kan göra dig mer än stum, jag har svårt att analyserar vad de är jag exakt älskar i den här bilden. Men den får man att stanna. Sitter just nu vid skolans inloggning har inte gjort de sen jag började trean, så hittade lite godsaker som den här vackra skapelse. Har inte namnet på fotografen eller modellen just nu i huvudet men är in intresserade så säg till, kanske kan hittade det i mina mappar.





E

Bara för att vi har ett förflutet kanske de inte betyder, att vi har en framtid tillsammans.


Godkväll! Idag har de vart en skön dag, tränat, städat, slappat och så mycket mer.

Imorgon är de den stora kvällen vi har längtat till i månader, de tråkiga är med såna saker. Man går och längtar efter dem hur länge som helst, sen så är de bara över på några sekunder, men ja ska njuta av varje sekund de vill jag lova. Har Skövde borna haft en bra dag? Vi som har vart lediga, för Lidköping var inte lediga idag märkte jaa.

Men nu snart ska jag sova , men vi hörs på lördag, tror inte jag kommer hinna med dagboken imorgon för åker direkt från Skövde till Götet.



Here comes happiness for dogs like us


Idag öppnade alla affärer på Elins Esplanad ! Vilka var där ? Jag var i alla fall :) Tycker det är roligt att det kommer lite nytt till Skövde. Finfint.
Har suttit o kikat på balklänningar en stund nu. Jag börjar få ångest för det där med balen. Stora frågan för våran skola är ju om vi ens får vara med på någons bal ?! haha.. det är illa. Det ordnar sig nog i slutändan.
Det finns hur mycket fina balklänningar som helst. Synd är att antingen är de för dyra, eller så är de korta. Det är inte lätt att vara lång ibland.
Ingen som vet en klänning med bra pris, som är lång och fin ?
Kolla in de här- hur fina som helst !





I am braindead
it's because you shot me in the head
and it won't take long
before I break down and then collapse



It all seemed perfect
But there are moments when I feel nothing at all
Same as always
Now it's repeating itself all over again

Ending the love to you





Take everything but my hope


Studiedag idag! Så otroligt skönt och behövande vi jag lova.

Igår tillbringade jag min dag/kväll i Skövde, först blev de en lång fika på rådhuset minst tre timmar satt vi nog där. Det är så mysigt att sätta sig på ett café i värmen när de är så kallt där ute, men jag är ju en lisch flicka så min uppväxte bygger ju på alla dessa stunder på caféer. (Ni som inte vet så är Lidköping kända för alla deras fik, en liten stad men massor med caféer.) På kvällen var vi hos Anna och tog de lugnt, pratade massor vill jag lova också. Imorgon är de FREDAG! Då bär de av till Götet ska på konsert!



      
     
♥Vi hörs ikväll!

All this time with You, I've got a reason to cry


Tjoho där. Fan va slaskigt väder det är ute. Vet inte hur många gånger jag varit påväg att trilla idag. Mina nya stövlar har en fruktansvärt platt och glatt yta som inte fäster i snö, den saken är ju klar.
Världens bästa Götasal idag- alla var sjuka, kan det bli bättre ? Vi slapp äckel-päckel maten och fick istället 35 svenska kronor att köpa annan mat för. Donken, donken, donken. Tror aldrig jag varit så mätt. Jag mötte upp mamsen och Gabriel när jag kom till Mariestad. Vi traskade till optikern, Gabriel skulle ha nya linser. Jag vill också ha linser, färgade linser- kanske att man skulle köpa det ?
Efter detta droppade vi Gabriel och jag och mamma gick till Francis för att hämta mina bilder. Tyvärr hade allihopa blivit suddiga, men ljussättningen hade blivit perfekt till Lucia ! I januari ska vi börja fota fashion-bilder, spännande ! :)

I morgon är vi lediga, så härligt. Till helgen kanske det blir utgång i Mariestad, i baktanken har jag vad jag missar- världens party weekend i Stockholm. Just denna helg är alla mina närmsta vänner upptagna, maximal otur! Stockholm hade inneburit en förfest och en hyrd klubb på fredagen, Östermalm, gratis inträde och dryck på Vanilla Club på lördagen + en 18-årsfest. Hade varit så fruktansvärt kul.

Hörs i morgon, PUSS






Cassandra Rhodin

Vi har mycket att se fram i mot....


 De är otroligt vilka perfekta underbara dagar jag har haft, de är så skönt att känna att livet bara flyter på och man bara åker med i strömmen. De tråkiga är bara att, om ett halvt år står vi vid ett stort trappsteg vi studenter ska ut i den stora världen. Jag ställer mig ofta en viss fråga "hur kommer det att sluta" vart kommer jag att hamna och vart tar mina kära vänner vägen. För vi alla kan ju inte välja samma stig i livet. Vilka är det som kommer att finnas kvar i mitt liv, eller kommer alla gamla vänner försvinna och nya kommer in i bilden i stället.

Men vi borde nog inte tänka så mycket på det nu, för nu är de våran tid. De är våran tid att uppleva allt de där alla pratar om, den sista tiden på gymnasiet. Livet är en fest!
E

Studentfest och härligheter


Dagar som dessa kommer det bli fler av. Igår var det studentfest, idag är vi trötta som attan, men det var det värt :)
Emelie och Therese följde med mig hem igår, vi grejjade lite och fixade till oss inför kvällen. Sen åkte vi in till Skövde och förfestade hos Sofia.
Vid tolv tiden (?) bar det av mot Vatra, där studentfesten ägde rum.
Det blev en mycket lyckad kväll må jag säga :) Repris på den.

Morgonen idag var rätt komisk. Vi kom hem vid tre-tiden i natt. Klockan fem ringde väckarklockan, av någon anledning lyckades jag stänga av klockan så vi fortsatte att sova, tills min mamma kom och hojtade på oss. Då hade vi alltså sovit drygt två timmar- härligt ! I gårdagens smink och slappa kläder lyckades vi ändå komma iväg till skolan. Helt otroligt haha. Jag säger bara en sak- zombies. ♥

På torsdag är vi lediga, wihu ! Vet inte riktigt varför, antar att det är en studiedag, skit GÖTT :D

ÅH, julklapps tips- I fredags var vi innen på Parelle i Mariestad. Fick syn på världens sötaste låda/väska, vad man nu ska kalla det. Täckt med glitter, jätte söt. I denna fanns parfym och body lotion från Armani- diamond. Skynda, fynda. Inget vidare pris, men så läckert !

L ♥


 

It's in my head


Lördag
:
Var i Örebro hela dagen och shoppade. Jätte mysigt ! Mamma, pappa, Gabriel och Linn var med. Det är så underbart på Marienerg köpcentrum, de håller på att bygga om och det blir bara mer och mer affärer. Hittade lite grejjer iafl:

* Tre par örhängen
* Underkläder
* Bruna stövlar

- Nu sitter jag hos Emil, den skiten är bakfull som en kossa. Kikar lite på my sweet 16 på mtv, haha, jag tycker det är måttligt underhållande.

I morgon är det måndag, då följer Therese och Emelie med mig hem, och på kvällen är det studentfest ! hihi

PUSS och kram ♥


Saknar dig


I kväll är det fest i Skövde!



So kissable


Jag gillar denna dagen. Åkte hem tidigare från skolan, orkade inte. Fikade med Lissan och pratade en hel del. Sen gick vi en sväng på stan.
Väl hemma, hann jag inte göra mkt innan vi for iväg för o köpa en jacka till Gabbe. Senare på kvällen var jag ute och gick i det kyliga vädret.
På tal om kyla, kallaste dagen hittills och jag får för mig att jag ska ha skinnjacka och öppna skor med nylonstrumpor. Inget vidare smart val, all tid jag spenderade utomhus i denna mundering funderade jag över "hur tänkte jag". Whatever, nu har jag varma kläder, är inomhus och ska snart krypa till sängs. PUSS hörs imorrn ♥

PS. Har kollat på idol nu, måste säga att jag tycker ändå att rätt åkte ut. Vad säger Ni ? Hejja Robin, säger jag :) DS.

I want Your kiss


Bion var kanon, även 2.an fick mig att skratta grymt mycket. Innan bion gick jag och Tove på stan, käkade även på resturan. Jag hittade en jätte söt klänning också, som jag kanske ska ha imorgon eller på måndag få se lite.

Nu har äntligen den första snön lagt sig lite granna över våra gator.

De är så mysigt när snön kommer, de blir så mycket ljusare.
Ha en mysig kväll!


   
     

Veckans händelse; Escape 2 bio-salongen !

Ingen har väl missat att Madagaskar 2 har bio-premiär idag ?! De animerade djungel-djuren försöker åka hem till New York, men när bensinen i flygplanet tar slut, hamnar de istället i Afrika. 

Jag, Louize har redan tjuvkikat på filmen och den är absolut värd att se ! Så pallra Er till bio salongen, precis som Emelie (och Sara) ska göra ikväll och njut av det roliga :D
Uppföljaren brukar ju inte vara så bra, men den här tvåan ÄR bra !




Who's your friend,
or is that your butt ?




En vanlig dag i skolan....








After all that we have been through, and now look


Nu har jag suttit i säkert fem minuter, stirrat på skärmen och funderat på vad jag ska skriva. Så jag berättar väl om dagen. Det var ju skola, det är ju torsdag. Engelska och design. Vi planerade lite inför måndag.
Jag och Emelie läste lite metro när vi väntade på bussarna. För Er som inte visste så är mina "framtida-tankar" om yrken, just nu arkitekt, läkare eller psykolog. Man behöver sjukt mkt utbildning för allihop, men - det är yrken som enligt metro är värda att satsa på. Inom fem år kmr det vara ont om folk som är utbildade till det, intressant.

Det har varit planer på både stockholm, örebro eller göteborg i helgen, får se om något utav det blir av. Skulle vara kul.. om inte annat ser jag fram emot måndag- BAG in BOX (?!) ;)

I want to love somebody, love somebody like you.


Nu är jag hemma och ska käka lite innan jag ska på föreläsningen, den handlar om vad som händer i kroppen när du skrattar. Tycker de ska bil riktigt kul att höra på människors åsikter om hälsa och träning har vart på ganska många föreläsningar i mitt liv men alltid lika kul. Efter det ska vi dansa, får berätta mer nästa gång om föreläsningen.

 Imorgon ska jag på biopremiär på madagaskar2 med massor med härliga vänner. Såg den två gånger i helgen så grymt kul är den, skrattade så mycket att pappa skrattade åt mig istället för att skratta åt filmen. Sen på kvällen kanske jag ska slagga hos Tove eller åkte tillbaka till Lisch för att gå ut.  Får se lite vad jag känner för, L och E skulle nog ut. Men på måndag blir de fest hade planer på Hotel men du har vi fixat någon som kör oss. Men några förslag på bra förfest, hör va er till mig eller oss
♥Em      


   
 

Design; Mode- Under the surface

Godagens era bajskorvar! Design på schemat- här kommer Victoria Secret, det är NICE !












Let it enfold you


Onsdag
:
En lång och seg, härlig skoldag som bestod av svenska, naturkunskap och samhällskunskap. Förstår inte hur jag kunde vara så trött ?! 
Dagen fortsatte i trötthetens tema- men jag tillbringade eftermiddagen med Emil, som även han delade med sig av sin trötthet :) haha... Vi är tröttisar...nu är jag trött på ordet trött också.
I alla fall, belönade vi oss med pizza och grejjor :) Mysig dag.

Jag är helt övertygad om att jag fick ett telefon samtal ifrån LOTTO-gubben. Ni vet han som säger "Ni får extra" och pratar med en äkta turk-brytning ( eller nåt ?! ). Det var någon gubbe som ringde fel till mig och han lät PRECIS som honom. Häftigt asså...

Nu ser vi fram emot måndag, STUDENTFEST !! Någon som ska dit ?

Livet är kort. Förlåt snabbt, kyss långsamt.


Jag måste bara säga de... Shiit va bra mitt liv är just nu! är så glad, älskar att känna den där känslan då ingen kan förstöra ens dag, känner mig starkare än någonsin. Har så troligt mycket roliga saker att se fram i mot också, fast alla saker inte riktigt är som man önskade så leker livet!

Har nys kommit hem från ett gym pass då magen stog i fokus, träning är verkligen något som gör livet så mycket lättare man mår så sjukt bra av det. Imorgon efter skolan så ska jag på en föreläsning och sen dansa ska bli riktigt kul. Ekholm och Robinson ska med på denna perfekta kväll.
♥come sunshine,
here come the good times!

Wind won't turn yet


Idag är ingen bra dag. Resan är inställd och det är piss väder. Godnatt ♥

Vi har en idé om vårt nästa tema på bloggen- Rock tema, får se när det dyker upp !

Don´t never let nobody bring you down girl!


Idag har de vart en riktigt bra dag vart ledig från skolan för att jag skulle till sjukhuset. Känns nästan som jag bor där just nu, men de gick jätte bra ska operera mina fötter någon gång i februari. Ni som undrar så har jag problem med fötterna, de sägs att jag har åkte för mycket skidor, kan de vara möjligt?

Efter att jag hade vart på sjukhuset har jag bara pluggat och pluggat har naturkunskap prov imorgon, förstår inget men vadå de kommer säkert gå bra. Jag tror på mig själv och tänker göra mitt bästa vad mer kan man begära.

När jag var sjuk fick jag tid att bara tänka och göra saker som jag aldrig skulle ha gjort annars. Fick för mig att jag skulle läsa en bok jag har lånat av mamma, den heter Änglarna är här.

Hittade en intressant text, för mig är den så ärlig att den blir bra.


Tid av hat och gräl är förlorad tid

Tid av vänskap och av kärlek

Skänker sinnet frid

Vem har rätt att döma någons känslor                                  

Och val av väg i livet

Vem kan någonsin ta tid för "något givet"

Tiden är begränsad för var och en av oss

Vi lever här och nu


Varje dag är ny, en gåva som vi får

Från en okände verklighet

Som vi inte når ens i vår fantasi

Om vi söker i vårt inre

Fram till vägen vi vill gå

Och börjar vandra i den riktningen

Kanske vi kan nå en bit på väg

Mot meningen med livet


Förljugenhet och svek gör ont

Att leva ärligt mot sig själv och andra

Är kravet för det viktiga i tiden

Att finna friden i sin egen själ


Det kanske låter konstigt men den fick mig att se ljuset i något otroligt jobbigt. Igår fick vi beskedet att en vän till familjen har fått tillbaka sin sjukdom, så nu får vi bara ta vara på den lilla tiden vi har.

Nu över till något annat de är något jag har längtat efter en hel vecka nu och ikväll tänker jag göra de, jag tänker träna. Ni vet den där känslan man får i magen när man längtar efter något så otroligt mycket att när man väl ska göra det pirar de i kroppen av glädje. Ses vi där Robinson och Ekman, eller ska ni träna? Hoppas de. Nu ska jag plugga lite, pappa har åkt nu igen så de är lite tomt här hemma, hade nästan vant mig vid att han var hemma

Godkväll

With my heart I'll give it all





Kornblått, accessoarer är dagens grejj. Dessutom, -spets är fint :)

Häromdagen hittade jag en låt, en sån där som jag hörde när jag var liten och gillade, men aldrig visste vem det var som gjorde den. Snacka om att jag blev glad eller, den väcker barndoms minnen ! Ladies and gentlemens, I'll present- Cranberries med Zombie ! haha...



NATTI!

Soldier on the road


HEJ
!
Vad händer i stugorna ? Har precis fixat en ny design till min egen blogg, (typ det enda jag hinner fixa med den stackaren). Jag är påväg in i duschen, men tänkte jag skulle berätta kort om vad jag och Emelie har funderat över. Jag åker ju förmodligen på semester nu i veckan (om inte mammy får värre ryggskott). EFTER, att jag kommer hem, har vi tänkt att ta nya tag med denna lilla bloggybloggen. Har Ni ideér eller åsikter om vad vi kan förbättra/förändra eller ha kvar, TYCK TILL isåfall!! Vi funderar över att lägga in ett eller annat videoinlägg, kanske mer mode inlägg, mer tips ? Som sagt, tyck till när Ni har chansen.

Jag kilar in i duschen, Ni sitter kvar och väntar med spänning, snart kommer även mitt tips om "dagens outfit", TJING PLING ♥


Bild från i somras, skön kväll må säga. I hippie-folkets tecken.


I don't want to be anything other then myself!


Dagens outfit!
Måste medgiva att jag gillar mörka färger på kläder när det kommer till mig själv, kanske är lite försiktig där eller vad säger ni? Men visste är de snyggt!?


♥Em!

You are the typ of guy who doesn’t see


Idag
är Emelie besviken på sig själv de kan tyckas vara fel men så är fallet. Jag är besviken på mig själv för att jag inte lyssnade på mina vänner, när de gav mig ett råd men ändå stolt över mig själv att jag klarar av att gå egna vägar. Ibland tror jag att de kan ge mer än vad man tror, en del saker kan ju förvåna en. Men du vet jag är ju den där personen som tror på folket jag tror att folk kan ändras och de kommer jag att fortsätta tror. För jag är i mot rykten de är mycket bättre man bildare en egen uppfattning innan men utrycker sig, så vill även jag bil bemöt också. Det är ju som de säger, så du vill bil bemöt ska du också bemöta andra. Men när jag har bildat min uppfattning ger jag inga mer "chanser", då får de vara nog. Många kan nog tycka de är fel, men jag tror att ska man kunna må bra måste man sätta sina egna regler. Idag efter skolan blev de fika med Tove, tänk om alla kunde ha en vän som henne då skulle världen allt vara bra. Men trion saknade sin Johan men får snart ta igen de.

Imorgon tänkte jag börja med min träning lite försiktigt, för nu klara jag inte vänta längre blir typ galen när jag inte får träna.





♥ Men nu ska jag ner och käka lite men vi hörs lite senare ska fixa dagens outfit då!   
  

Jag kan bli din men också hans


Söndag en sån där dag då man inte tar saker och ting så allvarligt, man bara njuter av de sista som helgen har att erbjuda. En sån där dag då du passar på att plugg, träna, hänga med pojkvännen/flickvännen eller bara tar hand om dig själv. Eftersom alla mina böcker som jag behöver befinner sig mer än 5mil här ifrån då kunde jag ju inte plugga och just för tillfället ingen pojkvän. Så varför inte ta hand om sig själv, för träna får jag inte göra än om jag hade fått de hade de blivet en dag i träningens tid. Igår var jag och inhandlade Masikts mask från spa som jag testade idag. De var riktigt bra måste jag säga, luktade väldigt stark inte trodde jag att lera kunde göra de.
Ha en toppen kväll så hörs vi!



Haha! Man måste ju bjuda lite på sig själv ju.

No day but today.


Omtumlande dagar kan man lugnt säga, ska nu berätta om varför jag varit så frånvaro från bloggen och även inte vart i skolan på hela veckan. De började med att jag fick utslag och lite andra saker som jag trodde bara tydde på en allergis reaktion, så trodde de snart skulle gå över. Men mellan måndag-tisdags natt så blev de allt värre halsen svullnade igen och hög feber. Bestämdes då att jag skulle åka in till det sjukhuset som jag tillhör för att en läkare skulle titta på mig, och där trodde jag han skulle säga att de bara var en allergis reaktion. Men istället tittade han väldigt skeptiskt på mig och började undersöka mig, efter bara några minuter så ropade han på mer läkare och de kom in ett helt gäng med människor. Sen så sa han till mig att jag måste in till det stora sjukhuset för en annan läkare måste titta på mig. Under denna lila tiden har min hals hunnit bil tjockare och jag har bara fått svårare och svårare att andas. Sen kommer de västa, jag hatar sprutor och då menar jag inte lite! svimmar väldigt gärna av dem också. Med detta menar jag att de var tvungna att sticka mig flera gånger i armarna och även sätt in en så kallade infart. När allt detta händer har jag också tappat medvetandet, när jag vaknar upp igen så ligger jag i en ambulans med blå ljus och sirener på väg till stora sjukhuset som kanske bara ligger fem minuter bort. Där blir jag undersökt igen och får till backa andnings förmågan, sen efter de så får jag ligga i ett rum och vänta på farmor min. Nu undrar ni säkert vad de var för fel på mig och varför detta hände tyvärr finns de inget svara på de, de tror att jag kan ha något virus i mig men inte säkert. Är fortfarande inte helt frisk äter medicin och har en feber som kommer och går hela tiden.

Under alla dessa dagar jag har legat till sängs så har man hunnit få många tankar hit och dit. Ni vet säkert vad jag tänker säga nu, som alla andra typ. Shiit vad man borde lev mer nu och inte tänka så mycket, för en dag har man inte den chansen till de längre.

Nu vill jag bara tacka alla mina vänner som har ringt och grejat,

TACK! Ni betyder otroligt mycket, mer än vad ord kan beskriva!♥
Vill även tacka farmor och farfar!♥




Medicin kan göra mer än underverk och andra kostiga saker med humöret men även kroppen, vill ja lova!


There is no future
There is no past
I live this moment as my last.

Cut the crap


Fredag:
Skola, skola. Har kommit igång med min "utställnings-tavla, NuDå", hammrat ihop ramen till duken och fäst på duken. Känns som en rolig uppgift den här gången !
Kvällen/eftermiddagen tillbringades i Mariestad i en mkt trevlig lägenhet, med mkt gott sällskap. Dålig film, idol, musik och härlig dans. Perfekta kombinationer ! En liten incident dock, fimpar och kiss på balkongen av "ovan-boende" grannar, ursh, haha.
Lördag:
Jag väntar på MIN Emil, som jag inte sett sen i måndags. Jag lääängtar ihjäl mig! Får se vad kvällen erbjuder, förmodligen en mysig hemma kväll. SISTA helgen innan jag åker, hihihihihi.

PUSSCH O KKKRAAHM / L



I really want you to sigh, never in tune just sigh


Hejsan hoppsan, det blev en dag idag med, sedär. Idag fick jag "springa" med mina kryckor till skolan, var på rese fem i åtta, klockan åtta började vårat nationella prov. Haha, vilken syn det måste varit. Kom ju dock inte riiiiktigt i tid, men det dög för mig. Det tog inte lång tid innan jag var klar, 1½ timma för att vara exakt. 5 timmar var ju den utsatta tiden, men jag undrar jag om det var någon som behövde/orkade sitta så länge ?! Skönt att ha det överstökat iafl.
Ni kan aldrig gissa vad jag gjort idag- bokat resa. Wihu, om en vecka drar jag till värmen !! Ska bli underbart x 1000.

Just nu har jag en favorit konstnär, som inspirerade mig i vårt förra design uppdrag och som även inspirerat mig den här gången. David Downton, super snygga grejjer är vad han producerar! Alla måste ha sett hans verk så jag kastar upp ett par bilder, right here on the blog.

I kväll ska jag gå och lägga mig tidigt, får se om jag lyckas hålla det. Det brukar bli tvärtom när man bestämmer sånt. Ha en trevlig kväll, nu ska jag äta varma mackor ! / Ciao ♥





Omtumlande dagar.....


Vi bara säga att jag lever! Har vart med om några omtumlande dagar, har hänt en del. Men just nu orka jag inte berätta så mycket kommer mer sen, när jag har hitta orken. Men jag kan meddela att jag har blå armar av sprutor och har åkte ambulans för första gången i mitt liv. Men vi hörs snart, Emelie Norrman är envis så hon är snart på bena igen.


Jag hade också sirener och blå ljus

♥Emelie Norrman. ta vara på livet!

Under the surface


Tisdag
, dagen som blivit lite utav en favorit-dag. Två lektioner i skolan, kollade på film och lyssnade på muntliga redovisningar. Lagom ansträngande sådär.
Från klockan tre till sju har jag suttit på Ströget och myst. Charlotta var min underhållare, även Veronika var med oss en stund. Det blev en hel del prat och en hel del tee.
Det är roligt med kompisar som alltid har lika mycket att dela med sig av, även om man inte sett dem på en månad eller om man pratar varje dag.
När jag kom hem blev det en telefon-stund med Lisette. Hon var också lite pratglad :) Pratade lite om projektarbete. Mitt och Emelie's projektarbete är ju som känt, denna blogg. Många verkar tro att det är hur lätt som helst. Det är meningen att man ska lägga ner 100 timmar på projektarbetet. Vi lägger ner minst 1-2 timmar DAGLIGEN! Ändå får vi inte fram hälften utav det vi skulle vilja. Det  är svårt att ordna och fixa med till exempel en layout, eller att få så intressanta inlägg som möjligt. Vi har satsat just mycket på att göra designen på bloggen och att göra personliga-dagboksinlägg. Vi har ju dessutom ett tema varje dag som vi försöker hinna med, så gott vi kan. Det kanske inte ser mycket ut för de som inte sysslar med det själva, men det är sjukt mycket jobb.
Jag skriver även en personlig blogg- det är viss skillnad. Det blir mer som en hobby och det är inte alls lika viktigt att det blir exakt så som man tänkt sig.-Det här är svårare, viktigare och tar mycket längre tid att utveckla.
Lisette berättade att deras projektarbete är att starta ett företag och sälja utkastarkläder till Mariestads gymnasium.- Också ett väldigt krävande projekt. Dock mycket roligt, tycker jag.
Utkastare är man en gång i livet och det är det bästa med att bo i Mariestad! För er som inte känner till traditionen kan jag säga att det går ut på att cykla runt till studenter, sjunga för dem och bära speciella kläder. Tex. nätstrumpbyxor, korta shorts och hatt, (frack om man är kille). Så himla roligt !







Emelie är sjuk, har inte varit i skolan på två dagar, så jag tar åt mig ansvaret att göra en mindre avancerad "tre tips". Idag tipsar jag om tee sorter, eftersom jag har fått desto mer erfarenheter idag och är en riktig tee-galning !
1. Godast och enklast, Grönt tee, naturellt
2. Karamell tee, så mumsigt och sött att man absolut inte behöver socker till
3. Grönt Chai tee, kryddigt och riktigt gott. En positiv upplevelse för smaklökarna, haha..

Hur dricker Ni erat tee ?

Puss och kram, natti / Louize ♥

Parfumed fire


HJÄLP !? Min dator dör snart asså, han är sjuk som fan. No blame on Emil, men han installerade ett antivirus prog. som har gjort att hela skiten cpar, jääääädrar. Nån som har tips om bästa antivirus-programmet ?
Måndagar är sega asså, men dagen gick rätt fort eftersom vi bara hade självständiga lektioner, det är nice. Jag och mamma var och laddade våra telefoner om utifall att vi skulle åka utomlands inom kort. Det är bra att ha lite ring och sms cash när man är i från sina nära och kära !
Min mormor fot börjar likna en vanlig fot och jag har mer att välja på än ett par skor. Dock inte hur många valmöjligheter som helst, stövlar fanns bara ett alternativ och dom var klack-lösa. Så mamsen slängde sig iväg som hastigast, och nu har jag klackade, varma, stövlar :) wihu. Kan tipsa Er om Mariestads billigaste och snabbaste skomakare (enda?!) hahaha, Mariestad asså...
Emil pemil pirum parum, är påväg hit och ska försöka laga min dator, men jag litar inte på hans anti-virus program, så jag vill ändå ha era tips !
Hade tänkt att slänga in en dagens outfit också, det får bli senare- sålänge, gå in på bianco och kika på deras väskor, dom gillar vi. PUSS och KRAM, skumbanan ♥




Daddyday


Grattis alla pappisar ! Idag är det Er dag. Imorgon är det måndag, haha.
Det har blivit en hel del smörgåstårta och tårta idag, jag är fortfarande mätt ! Nu på kvällen var Jenny och Tobbe här. Jag och Jenny provade klänningar och grejjade.
Jag får skriva mer i morgon, jag måste skynda iväg ! BYE /L

Pappornas dag!

Söndag men också farsdag, min pappa har nyss åket till jobbet så nu sitter jag här i soffan framför den nya fina teven som pappa har shoppat till oss idag. Pappa blev jätte glad för min present, jätte kul. Idag mår inte Emelie så bra hon har fått en allergis reaktion så hon har utslag som irriterar på hela kroppen, så just nu vill jag bara ha en ny dag utan utslag. Men man kan ju inte så allt, får hoppas att de ger sig annars blir det sjukhuset. Igår var vi hos Johan, hela hans familj bjöd på mat och så var även några kompisar där till deras familj. Massor med trevligt folk och god mat, då kan man inte göra annat än att trivas. Var på Arn också med Tove innan vi hamnade hos Johan, jätte bra film men shiit va hände på slutet liksom hel skumt!

I ett tidigare inlägg sa jag " Man ska inte spana för mycket i de förflutna, jag tror inte det kan vara bra på något sätt dumt att hänga upp sig på saker. Vi måste nog bara lära hos att förlåt, gå vidare och vara glada för de vi har just nu".

Men tänkte på de igår en del saker är ju helt hopplösta att glömma, hur mycket du vill så kan du inte sluta tänka, tänk om. Varför gör man de, tillhör det läkningstiden eller är de bara något dumt vi gör. Jag har en grej som jag skulle göra va som helst för att glömma eller släppa. Men de går inte, visst en del saker tar tid men frågan är hur lång tid. Jag skulle inte kunna säga att jag inte har försökt, för de har jag på många olika sätt. Men efter ett tag kommer du till en vändning då du inte längre vet vad du ska göra eller hitta på för att komma vidare. Vad är de som gör att vi inte släpper en del saker, är de för att de är för viktiga för hos eller tror vi att vi skulle förlora allt om vi gav upp de eller till och med oss själva. I mitt fal vet jag inte varför jag inte kan gå vidare för det är ändå hopplöst, tiden har gått och personen i fråga har gått vidare. Jag trodde jag hade gått vidare men jag hade bara förträngt de, varför gör vi så? Vi hade ju mått så mycket bättre om vi bara gick vidare och glädjes av den nya dagen, kan de inte bara vara så enkelt. En del säger lått de ta tid, men vadå lått de ta tid, de gör mig så arg. Jag vill inte att de ska ta år att glömma och gå vidare. Men jag kanske bara är envis, jag kanske inte vill glömma för jag tror att de finns en Chans, en chans att jag får som jag vill. Men tänk om den tiden inte kommer, tänk om jag hoppas på något möjligt. Har jag slösat min tid på något onödigt eller tillhör de läkningstiden? Vi kanske har oss själva att skylla på vi kanske inte vill gå vidare, för vi tror för lite på att lyckan kan komma igen. Jag tror inte jag igentligen vill glömma de, för de var dagar då jag var riktigt lycklig, dom dagarna värde sätter jag högt och vem vill glömma bra dagar!  Men jag hade ju mått så mycket bättre om jag hade släppte det. Men jag kanske inte är redo än, jag kanske bara hade jämfört det med de gammal som jag ändå hela tiden lyckas göra, vem vet jag kanske inte har läkt klart ännu, fast våran tid var för ett årsen, så kommer jag aldrig glömma den eller dig.
♥Din Em!



Grattis på farsdag pappa!<3

Nobody, nobody's like you


Lanzarote
, Fuertoventura eller Tenriffa ? Det är vad jag och mamma väljer på just nu, vi ska åka utomlands ! WIHU !! Frågan är bara när och vart.
Emil var här sen igår, (åkte hem för någon timma sedan). Vi var i stan en sväng idag, var på apoteket och "shoppade".
Var även inne hos Francis, han var inte där den här gången heller, så får vänta ytterligare på mina kort.

Jag vill ha din ryggrad här
Fäst den i mig
Jag är alltid tryggast när
du är en liten bit ifrån
en rörelse i ögonvrån...
Lägg dig ner i gräset nu
Du är så varm här
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt
men så nära får ingen gå...
Lägg dig ner precis
som du alltid gör när
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt
så nära får ingen gå...

Jag trodde det aldrig, men ända sedan i somras (p&l) har jag varit mäkta imponerad av Kent och dess låt-texter. Jag tar tillbaka allt jag sagt/tyckt om dem tidigare !

Godkväll ! /L


Bio och tacokväll


De är så otroligt skönt att börja lördags morgonen med ett rejält tränings pass, började med att jag sprang och sen tränade jag i gymmet, helt klart en perfekt snart. Igår blev de mys kväll hos mamma och Håkan med massor med god mat, hade inte träffat de på några veckor så var riktigt härligt att se dem igen. I efter middag bär de av till Skövde, först bio med Tove och sen efter det, den efter längtade tacoskvällen med Johan och Tove så klart.
♥Hoppas ni får en fin dag så berättar jag mer imorgon!  


Forgive, sounds good.


Fredag och en riktigt skön känsla har funnit sin plats.
Skoldagen blev inte så lång för min del idag, fick jätte ont i huvudet eller hade de innan jag åkte i morses men tänkte att de skulle ge sig. Men efter att ha tagit massor tabletter och sovit några timmar så mår jag nu mycket bättre och är redo för en skön fredags kväll. De var tänkte att jag skulle festa idag men de blev nu inte så, och de är jag inte besviken över tvärtom gud va skönt att ta de lite lugnt.


Jag är en person som alltid vill ha nya utmaningar, älskar äventyr och tycker de är sjukt kul att träffa nya människor som kan inspirerar en. De finns många som undrar varför jag val att läsa i Skövde de är en del i de jag vill få en ny utmaning men så här i efterhand vet jag inte om de var den bästa lösningen. Oftast när man ser framemot de nya så glömmer man de man redan har. Jag har träffat en hel del nya vänner i Skövde som jag är väldigt tacksam för att jag har fått träffat, några är en stor del i mitt liv nu. Men ibland kan jag ångra de för att jag har tappat många här hemma och var de verkligen värt de. De sägs ju att riktiga vännerna består hela livet, men hinner man inte med dem så är de ju inte så konstigt att man tappar de. För man måste ju bygga på en relation hela tiden för att den ska utvecklas eller bestå. Jag anklagar igen för det som har hänt, inte mig själv heller. Livet har sin gång men jag kan inte annat än att tycka de är tråkigt ibland, men man måste också acceptera att man inte hinner allt. De har jag väldigt svårt med att förstå att man inte kan vara överallt, ibland måste man ta de lugnt. Men man ska inte spana för mycket i de förflutna, jag tror inte det kan vara bra på något sätt dumt att hänga upp sig på saker. Vi måste nog bara lära hos att förlåt, gå vidare och vara glada för de vi har just nu. Jag önskar er alla, lycka till i framtiden ta hand om er så kanske vi ses längre fram i livet! För vem vet om några år kanske vi hittar våran vänskap igen och kan bygga upp den igen.


Puh

Just follow the cops back home


Torsdag
, vad härligt :) Det är det bästa som finns när det är torsdags kväll och man vet att "imorgon är sista dagen, sen är det helg". Har suttit halva dagen och pratat med Lukas på msn om allt och inget. Det är skönt att kunna prata med någon som man inte träffar varje dag eller som inte är en del av vardagen.
Jag är uttråkad och vet inte vad jag ska hitta på. Jag behöver en förändring. Måste göra något. Ibland kommer man till en sån där "gräns" då man inte vet vad man ska hitta på, allt känns bara gammalt och tråkigt.
Jag får ta tag i det helt enkelt !

Nu ska jag göra lite fotövningar, göra mig i ordning för natten och vakna upp till en underbar fredag- min sista taxi-dag, haha.. tragedi ! Puss och kram / L

The call to arms was never true
Time to imbibe here's to you
I'll tell you stories bruised and blue
Of drum machines and landslides

Just one more round before we're through
More psychedelic yuppie flu
It's such a silly thing to do
Now we're stuck on rewind

Jag och Emelie hittade otroligt härliga bilder från P&L idag. En anledning till att INTE åka på festival, - så här vacker blir man. ursh ! ;)




Lätta bekymmer är pratsamma, tunga sorger är stumma!


Idag har de syns på Emelie att hon har vart väldigt trött och längtat till helgen. Klev upp och orkade inte fixa mig så vidare mycket så de fick bli en sminkfri dag. De är jätte skönt att ha såna dagar. Bara de att men blir typ tröttar av att inte ha smink på sig, tycker jag.

De är så dumt jag sitter typ hela dagarna och funderar över vad jag ska skriva om på kvällen, som ska vara båda kul och intressant. Jag kommer alltid på massor med roliga idéer men sen när kvällen kommer och jag sätter mig vid daton. Så bara de springer iväg typ och nu sitter jag här ännu en gång och har glömt vad de var jag hade tänkt att berätta. Jag tror jag ska skaffa mig en liten bok som jag kan ha med mig överallt så jag kan anteckna ner
saker som jag vill skriva om.
Just nu sitter jag och funderar på svenska nationella, man ska göra ett muntlig framträdande och ämnet är intryck och avtryck. När jag fick höra de blev jag nästan lite rädd tycker de är ett känsligt ämne, sen när man började läsa berättelserna i häftet som man ska gå efter, blev de inte bättre. Berättelserna handlar allt från, barn som är uppväxta i ett alkoholiserat hem till människor som har hamnat i fel spår i livet och mycket mer. Visst de är ju verklighet allt detta händer nu, men att ge de här till oss ungdomar. Ett känsligt ämne som vi ska stå och prata om, de tycker jag är konstigt. I våran klass är vi inte så tajta, jag kan äntligen alls namn men mycket mer är de inte. Därför tycker jag såna ämnen är fel, vi har ju alla olika uppväxter och andra upplevelser. Läraren säger, du kan ju stå och prata om en påhittat person men de är ju inte de som är problemet. Du ser ju på en människa om den har vart med om de eller inte, har man vart med om de så får du en helt annan känsla av den som berättar, rösten blir inte den samma. De är ju igen terapi lektion vi ska ha och nu är jag rädd för att jag ska bli för personlig. Jag tror inte alla i min klass är så sugna på det ämnet, för vem vill analysera en text om en kass uppväxte, framför sin klass. Sitt privata vill man hålla innan för dörren hemma! Jag är en person som har väldigt lätt för att prata om typ "lätta saker" skulle jag kalla de, tex. Killar. Men tunga saker som sitter längst inne i hjärtat de tar jag inte upp med vem som helst. De finns säkert många i min närhet som tror sig känna mig på djupet men tyvärr så är de inte så ni är inte många, mindre än en hand. Därför tycker jag det ämnet är fel, för de är så riktat mot oss. Visst de kan ju vara bra för dem som har haft de riktigt bra, att de kan få se en annan syn på livet men varför ta upp det ämnet på nationella för de är ju då du måste vara med och diskutera eftersom de hänger stor del på ditt betyg. Ett slut ord You know my name but you don´t know me!



Jag och syrran för några årsen, säkert 3 år sen.

♥Nu ska jag snart åka och träna hoppas ni får en fin kväll!
!

Flödande kreativitet

Minns Ni vårt design-uppdrag ? Om inte, kolla inlägget "Nytt design uppdrag".
Vi har ägnat halva dagen åt att komma upp med idéer, det går trögt, men det går framåt. 
Det som är svårast just nu, är att hitta en gammal och en ny tavla. Vi har en förmåga att bara gilla de "nya". 
Fortsatt trevlig dag, vi ska fortsätta vara kreativa !

 

Fossingar överallt


Nu är jag tillbaka igen. Jag var tvungen att kolla klart på Grey's Anatomy. Det här är bästa dagen på länge, jag har tagit bort mitt gips ! Åh, jag är så lyllig :)
Jag var jätte nervös innan och var nästan övertygad om att jag inte hade någon fot kvar (aningen ironisk). J.Riad, min läkare sa att jag får gå på foten nu. Det gör ju fortfarande väldigt ont, så jag får ta en dag i taget helt enkelt. Kryckorna kan komma att bli kvar ett antal veckor (dagar?) till. Men jag är så fruktansvärt glad, verkligen, det känns bra.
Enda trissta är att jag har en riktig "mormors fot", svullen och söt, haha.. Men det kan jag leva med, jag har två fötter igen, wihu !
I morgon ska jag ha jeans på mig, det ni. Det är inte alla förunnat ! Och nu ska jag sova, med mina två fötter, utan mitt stora klump-gips. Ni förstår inte  hur gott jag kommer sova :) Kisses♥

Allt och inget; Fem smink favoriter

Allt och inget står på schemat idag! Planen var att vi skulle vissa upp våra fem sminkfavvosar men jag misslyckades, ni får en extra av mig. Min ursäkt att jag är väldigt trött idag, en del saker går för fort. Hoppas ni har haft en bra dag!


1.foundation från Clinique 275:-

Helt otrolig, den räcker hel dagen och den ser så naturlig ut hela tiden jobbar extra mycket med partierna vid näsan.

2.lipgloss maxi från Oriflame Beauty ca 98:-

Jag trodde aldrig man kunde få större läppar med hjälp av ett enkelt litet läppglans, de funkar du får helt klart större. Kan vara lite obehagligt första gången du använder de eftersom de sticker lite lätt i läpparna.

3. mascara från Clinique 195:-

Enkel att andvända och ge en naturligt resultat, om du somnar blir du heller inte svart.

4.Rouge från Lumene ca. 170:-

Gillar den färgen väldigt bra, den passar de som har lite rödton i ansiktet.

5.läppstift från Clinique ca 189:-

Jag gillar verkligen saker som man ser naturlig ut i och detta är även en sak som du gör de i.

6.puder från Lumene ca 198:-

Gillar den för att de håller länge och färgen är fin, den tonar även ner den röda i ansiktet


 

♥Om ja hinner med dagens så får ni de senare annars hörs vi imorgon!

Allt och inget; Fem smink favoriter

Hej och välkomna till allt och inget.. haha eller nåt. Idag har jag och Emelie valt att visa Er våra fem sminkfavvosar. Ursäkta om det är dåliga bilder, men sånt händer !



Foundation från Dior- forever. Skit bra ! Blir mer täckande ju mer man använder.
Pris ca. 385:-



Rouge från ACO, sitter hela dagen och har en naturlig färg. Dessutom är den dryg !
Pris- absolut ingen aning, detta är en gammal goding !



Läppglans från Dior, den är hur härlig som helst, har man provat denna en gång så är man fast sen.
Pris ca. 240:-



Borste, finns att köpa på vilken stormarknad som helst, billig och super bra ! Smidig att ta med sig utan att få puder överallt.
Pris ca. 50-80:-



Med risk för att framstå som en dior nörd, mascara från Dior- Iconic, har aldrig haft en sådan bra mascara. Den klumpar inte och är inte kladdig i början som andra mascaror ofta gör/är och den är lätt använd.
Pris ca. 255:-

That's it, tänkte jag skulle hinna med ett dagboks inlägg lite senare, hörs då ! PUSS ♥ // Louize

Bara Tisdag


Nu har jag kollat på Desperate Housewives. Alltid lika underhållande !
I morgon är ingen vanlig dag, jag ska ta bort mitt gips ! SPÄNNANDE, eller vad ? Hoppas, hoppas att det har läkt ordentligt och att allt är i sin ordning.
Hörs i morgon ! ♥

Tre Tips; Farsdag

Vi vill ge tre enkla med bra tips till farsdag!

För visst är de alltid så svårt att komma på något bra, för man vill ju ge sin pappa något fint. Sen så får vi ju inte glömma de där med pengar, vi studenter har ju inte alltid så mycket extra kvar i kassan, så varför inte göra de enkelt ? Det behöver ju inte kosta så mycket heller!


1: Varför inte baka, de är ju både kul och mysigt! Du kan baka en tårta till din far som både du och din familj också kan njuta av.

2: Bjud honom på middag, på en restaurang eller så gör du de hemma. Då får du även tid att undgås med din pappa och ha en riktigt fin stund.

3: Du kan ge honom en dag då du gör allt han ber dig om, som att tvätta, laga mat helt enkelt fixa saker åt honom under en hel dag. Det kommer han att gilla, vem skulle inte göra de.



Talk to me just tell it like it is


Du! Jag har haft en lysande dag, hoppas du också har haft de. De började med att skolan slutade 11.20, såna dagar borde man ha jämnt. Så skönt att komma hem till lisch i tid. Men innan jag tog min buss hem så fikade jag med Tove, Johan och Anna, men mår så otroligt bra när man är med de, de är tre riktiga stjärnor. Sen när jag som vanligt satt mig på bussen och börjat funderat över dagen och till slut somnat, så vaknar jag av att Linda kliver på i skara och väcker mig, med orden så söt du är när du sover. Jag kan säga att jag kände inte riktigt desamma, vem sover sött när man är över trött. Linda gav mig många råd och de behövde jag, så skönt att ha vänner som kan ge en lite råd när man själv bara stirrar sig blind. Sen nu senare ikväll har jag vart och tränat, träffade även Ekholm och Frida där. Ni missar väl inte valvakan i natt?;)    ♥Em!



Is this what I wanna do for the rest of my life?
Well that's not right
Does it mean that I'm afraid to give it a try
Yeah just a try


Romeo and Juliet


Nu har jag planerat färdigt mitt "tal" inför nationella och hoppas på att jag får nåt vettigt sagt. Ska hoppa in i duschen och sen ska jag ha hemma-spa !
Här kommer en "dagens"-


The Killers- Romeo and Juliet ♥

Someone trying to find their way.


Ångest, ångest ibland rör jag bara ihop de för mig, ibland önskar jag att livet var en dans på rosor. Igår så pluggade jag på svenskan, sen bar de iväg till gymmet. Det är så skönt att vara där man släpper alla tankar och bara är. Senare på kvällen blev de tv tittade med Martin och massor med snack. Idag var det första skoldagen sen lovet, varför känns de så otroligt långt till studenten just nu, vill ju bara ha den dagen här nu. Men dagen gick ganska fort, tack och lov för de! Ska snart åka och träna tänkte jag sen vet jag inte vad som händer ikväll får se lite. 



Måndag idag, så jag hittade en schyst dagens outfit!

Slapp och mysig men ändå de lila extra

♥Godkväll!

Dreaming without sleeping


Hej allihopa. Jag är mitt uppe i allt vad "nationella prov - muntlig del i svenska" blabla innebär.. Känner att jag behöver en paus därifrån. Det börjar arta sig nu i alla fall.

En sammanfattning av min helg känns som en idé.

- Jag fyllde 18 år, äntligen ! Blev väckt på morgonen av kära La Familia. Det blev sång och gratulationer till 100%, till och med vovven sjöng en ton eller två haha.
Fick massa paket. Bland annat min ÖNSKADE telefon, LG ku990 med touch-skärm, två väskor- en stor, svart, skinn från Friis & Company, en liten, också svart skinn, från Fiorelli. Fick även en morgonrock, en skjorta ( som jag själv valt ), underkläder, necessär, smycken och en klocka.
Klockan fem kom släkten. Vi bjöd på olika sorters frallor och efter det hemmagjort cheesecake med flera sorters melon till. Fler paket, fler paket. Denna omgången fick jag bland annat pengar, en sjal, ett bestick-sätt, "hand-spa" och en underbar klocka från min Emil.
På kvällen vid nio tiden när de flesta åkt hem, åkte Lisette, Emil och jag för att hämta Linus som slutade jobba då. Vi tog oss en titt på deras nya lägenhet och sedan tillbaka hem till oss för att äta och mysa. Blev en lång kväll med en hel del pratandes och en hel del gott (och äckligt) att dricka. Mycket mysigt.



- Jag och Emil var uppenbarligen trötta, gick inte upp förän ett-halv två, på lördagen. - Vilket inte är likt oss. Vi grejjade lite, åt frukost och middag. Sen åkte vi in till stan och köpte hårfärg och lite spontant sådär färgade Emils hår. Det blev mindre lyckat första gången, men artade sig verkligen efter andra färgningen. Nu är han ännu mer mörkhårig :)



- Mamma, Pappa, Emil och jag åkte till Trollhättan och shoppade på Överby. Riktigt bra köpcentrum. Blev en hel del tjejaffärer (finns faktiskt inte så mycket kill-affärer där). Jag lämnade tillbaka ett par skinnhandskar som jag fått på fredagen- de var för stora. Köpte en paljett klänning, hårinpackning från Matrix "sleek look- serien", ett par örhängen och ett bälte från Tippy's. En hel-dag med trevligt sällskap, roliga affärer och super god mat ! Taco/pizza/pasta- buffé, mums.





Goodnight goodnight


Hej o hå, klockan är mycket, Louize är trött. Helgen har varit super duper, framförallt eftersom det var min 18-års dag- Tack Emelie, för det fina inlägget ! :)
Det får bli en resumé av min helg och morgon dagen i måndags-inlägget- missa icke detta. Nu är jag nämligen ensam, för första gången på tre dygn och jag ska sova, som ingen annan sovit förut ! GO' NATT ♥
(imorrn äre' skola igen, puh)

"aldrig mer dag"


Idag är de en "aldrig mer dag" för min del! Ursch! Så har tagit de väldigt lugnt idag stekt pannkakor och myste. Måste be om ursäkter för min dåliga uppdatering men på loven är de svårt att hinna med skolan då vill man ju göra så mycket och man har så otroligt mycket att ta igen. Saker som man inte annars hinner eller orkar för skolan är veklingen krävande, den tar mycket av ens ork och kraft. Nu ska jag berätta vad jag har haft för mig de senaste dagarna när jag inte har hunnit skriva. I torsdags var jag först på dagen hos farmor och farfar sen åkte jag till Skövde på kvällen. I går klockan tio kom den en bil med brudar och hämtade mig för vi skulle shoppa på Överby, hittade ett par skor och lite andra små saker som man behöver till håret och ansiktet. Sen fort hem och träna i gymmet efter de på kvällen var de förfest hos Frida Robinson sen blev de utgång till Stat på kvällen. De var helt klart en grym kväll, höjdpunkten var helt klart våran lila Hemlis! Haha! ett måste att göra om helt klart! Då ska jag gå in för de mer jag lovar!

Ikväll så har vi bokat bord på en resturan för Lisen och Loui kommer hem idag så vi ska ut och käka jag, Ekholm, Lisen och Loui de ska bil riktigt trevligt!             ♥Fortsätt trevlig lördag!



            
Min inhandling på Överby och Mina fina pannkakor som var super gooa!




   
Girls they wanna have fun!
 

RSS 2.0