Vi tar faväl av 2008 med glädje!

Stress, stress, stress är orden för detta lov känner jag just nu. Har knappt hunnit andas ut än och känt känslan av ledigheten är, är de verkligen meningen att man ska behöva ställa väcka klockan när man äntligen slipper skolan i några veckor.


Min jul var riktigt bra! hann och vara på tre ställen under julafton, käkade två STORA julbord under bara några timmar. Då kanske ni tycker jag är löjlig som bokstaverar stora med stora bokstäver eftersom man brukar ha stora julbord. Men våra är verkligen stora, morbror är kock och farmor är farmor. Jag får uppleva det där julborden med alla de konstiga saker, har inte ens vågat smaka på allt som finns på dem än efter alla år. De andra juldagarna och lovdagarna har jag åkte mellan släkten och vännerna, sen har de även vart fullt hus här hemma och de är jag inte direkt så vann vid men har gått riktigt bra. Men gud så skönt att slippa köa till duschen eller toan när man väl behöver in där.


Nu är de bara några timmar kvar på det här året, de sista timmarna ska firas med vänner och annat roligt folk.
Middag och fest står helt klart på schemat.

Men visst har tiden gått fort, kan inte fatta att de bara är några timmar kvar. Frågan är ju bara vad har hänt i år, hur mycket har jag ändrat mig som person på tolv månader. Om man summerar hela året som gått så är jag riktigt nöjd, jag har lärt mig riktigt mycket under den tiden som gått. I början på 2008 var de många mottgångar jag fick mötta, jag fick lära känna "helvetet" igen (helvetet är ett namn på en sjukdom, som jag inte ens vill nämna). Ännu en gång kom rädslan av att förlora någon nära. I början av året var jag också sjuk, visst tänker väl vem är inte de. Men jag orkar inte spekulerar mer i det, jag är glad för att jag sitter här idag. Men ni ska inte tro att jag bara fick uppleva motgång, det finns många fina minnen och händelser som jag aldrig kommer att glömma. 2008 blev jag kär för första gången, helt underbart att få uppleva något som alla andra får uppleva och pratar om. Men de mest underbaraste av allt måste ju vara att jag har utvecklat min vänskapskrets, de finns ju inget bättre än att ha många vänner. Men nu med facit i hand är jag mest stolt över mig själv i år, jag har utvecklats något så otroligt mycket som person.

Jag kommer att lämna 2008 med glädje och kliva in i 2009 med förhoppningar. Nu kommer jag att lägga allt gammalt bakom mig och se framåt.  Dig kommer jag klistra fast i det sista kapitlet och vända blad där kommer du att få stanna kvar. Sen kommer jag att öppna min nya bok och låta den bli minst lika bra som den har blivet i år.

Mitt nya nyårslöfte tänker jag hålla för mig själv.

Med bara några timmar kvar så önskar jag er alla Gott Nytt År!, Lycka till med era löften och de nya året!


Nu lämnar vi 2008!


Varför inte ta farväl av det gammal året med en nyårspuss!
ses vid tolvslaget lisch!
Ni andra vi ses nästa år!♥


A very merry...


God jul till Er alla ! ♥
Hoppats Ni haft en lika underbart mysig dag som jag :)

It takes two, liar


Ibland är det bäst att heta Louize. Jag får nämligen fira jul två gånger per år. Idag är det lilla julafton, hos farföräldrarna med julbord och det "berömda" godisbordet. Snart kommer syskonen med respektive och Emil. Vi ska öppna julklappar och sedan traska iväg för o äta.

Senast idag var diskussionen om hur stressigt det är att hinna fira jul med alla, uppe på radion. Jag personligen hatar att stressa men har dock ganska så "lätt" för att göra det när det är mycket som ska hinnas med. Många par/familjer åker först till den enas föräldrar och sen till den andres. Sen kanske det är annan släkt och vänner som också ska hinnas med. Vi har löst vårat julfirande på det här sättet. Syskonen som inte bor hemma kommer dagen innan och vi äter julbord hos farmor och farfar. På självaste julafton är vi själva på förmiddagen och öppnar julklappar m.m. och på kvällen/eftermiddagen kommer lite släkt och vi äter julgröt och andra godsaker tillsammans. Det är mysigt och det är väldigt skönt att slippa fira på alla ställen samma dag. Perfekt lösning enligt mig!

Hur firar Ni jul, har Ni några speciella jultraditioner ?

Ha världens bästa "lilla julafton", /L ♥

Christmas


Nu har jag inhandlat mina sista julklappar, nu ska bara jul känslorna komma också!
GOD JUL på er alla!


Respect the better, fool the other


22 december och jag har äntligen fått lite julkänsla. Har varit och inhandlat de sista julklapparna idag och är därmed helt klar! Nu i kväll har vi suttit och druckit glögg och ätit pepparkakor och pepparnötter, mysigt!

Helgen har verkligen varit kanon. Fredagen var en riktig myskväll med de bästa, lördagen en riktig party dag (se bilder från E's inlägg) och söndagen blev det shopping i Jönköping ( och lite i Skövde ) med min Emil.

Det är helt sjukt vilken hysteri det är i affärerna såhär dagarna innan jul. Folk hets-köper julklappar och måste verkligen ha tag på den traditionella julskinkan och en julgran som är finare än alla andras. Komiskt, för det är verkligen så svenskt.

På återseende ! Godnatt ♥


friend


Nu är helgen avklarade, hur skönt som helst. Lite sömn, mycket vänner och ett helt nytt kapitel kanske har startat. Jag har haft hur kul som helst, men nu kommer det att vara lugnt ett tag med festandet. Nu ser jag fram i mot, ett mysigt långt lov.




Thim arton!












Våran Sara äntligen arton!

      

♥E
 

Party



Ikväll ska vi fira SARA! 
hörs mer imorgon! 
De kommer bli en rolig uppdatering efter helgen i morgon!
♥E

It's what you do to me


Varje år är det samma sak
. Rektorn håller ett tal som inte sätter några spår i världen och eleverna bara väntar på att klockan ska "slå jullov". Även det här året var det tal och vad annars om inte julsånger, från vår alldeles egna "Fugis-kör". All heder åt folk som sjunger och tror på sig själva, men jag har aldrig varit någon kör-fantast. Jag gillar inte soundet som alltid finns hos en kör, oavsett vad de sjunger.

Julbord i Götasalen idag. Något man längtar efter från år till år, julbord/julmat alltså. När man är mitt i allt jul-ätande, är det dock inte lika roligt. Som tur är äter vi inte bara traditionell julmat i min famillj.
På tal om traditionell och traditioner, så har vi en liten specialare på våran skola. Vi får julklappar efter julbordet. Det är saker som man absolut inte skulle köpa i vanliga fall och saker som man inte ens önskar sig. Ändå är idén och själva grejjen så himla kul. Förra året tror jag tomten hade spårat ur. Emelie fick 10 stycken svarta ljus, Sara som var blond då, fick brun-hårfärgning. Therese fick en rosa gris-tvål och jag fick ett ljus som skulle föreställa en stubbe, lite komiskt. I år fick jag en hand/bodycreme från Hello Kitty, jätte söt haha..

Bara ett fåtal dagar kvar till jul och än är jag inte klar med julklapparna. Men inte många kvar. Känns skönt att ha det mesta fixat, brukar bli så mkt att tänka på i slutändan ändå.

Snart kommer Emil, så jag ska traska iväg från datorn nu. Ha en superduper fredag ! / L♥


Musikhjälpen




Ni har väl inte missat!

Själv har jag följt dem varje dag, vilken instans de gör.

Sån underbara människor borde de finnas med av!


Musikhjälpen

Friday


Min dag började inte så bra idag, jag vakande halv nio och sprang upp för insåg att jag hade sovit alldeles för länge. De var meningen att jag skulle gått upp 05.30. När jag väl hade kommit upp och börjat fixa så insåg jag att, jag skulle inte komma till Skövde fören vid elva. Alltså väldigt sent eftersom vi slutade vid tolv så jag gick och la mig igen. Så typiskt den roligaste dagen på hela året, jag som vill säga hejdå till lärarna och allt, så typiskt!

Igår var de poolparty riktigt trevligt var de, sjukt häftigt ställe måste jag säga. De skulle vara hur häftigt som helst och ha min födelsedags fest där. Vi skulle nog inte få plats så många kanske typ 50 högrest, så de är för litet eller så har jag för mycket vänner kanske. Ne vänner kan man inte ha för många av.

Jag kom hem igår vid lite över tio så vi var ju inte hemma så sent, skönt de.




   
 
De fanns mycket mer rum men tog inte kort på allt, super mysigt!


Ikväll är de Skövde som gäller nu ska vi fira Thim, han blir äntligen arton idag. Grattis till honom!

Måste bara säga att har ni inte läst L dagbok där hon skriver om konstens olika former, LÄS DEN! För sjukt bra är den och förläsningen som Henning hade var riktigt bra också.

Har ni fått några tidiga julklappar i år, jag har fått en hel del jätte glad.

 
Julklappen från Emilia


        En julklapp av Friskis i Lidköping, bara för att jag har maxkort,
Sen har jag även fått en ny mobli av Pappa, är hur glad som helst!

♥ Hoppas ni får en grym fredagskväll! så hörs vi i morgon! /E


Cloud Connected


Jag glömmer aldrig när introt på Cloud Connected satte igång på Peace and Love i somras, när In Flames spelade. Publiken blev helt lyriska och det dunkade i hela kroppen. Det var som om en motor startade och alla blev lika förväntansfulla som små barn vid julafton.
Bredvid oss var det moshpit och Emelie fick en sko kastad precis vid huvudet, haha, glömmer aldrig den blicken. Hela jag skakade av adrenalin och allt var så underbart. Vi njöt av stunden och musiken till max.
Vi har pratat om "konst-intryck", idag i skolan. Sista lektionen med Henning och han berättade om sina intryck från både konst som i bilder och i musik. Jag antar att det här, som jag skrev ovan, är åtminstånde ett av mina musik-intryck, på något sätt fick det mig att öppna ögonen (även fast det är ett band som jag lyssnat på länge).
Ett annat konst-intryck som jag haft var när jag gick på högstadiet och för första gången fick upp ögonen för Andy Warhol. Hans sätt att jobba och hur han mixtrade med ytor och färger tilltalar mig.
Alla har vi olika intryck och avtryck som vi minns. Både från bilder och musik. Det är intressant hur sådant kan forma, eller åtminstånde bidra till förändringar hos en människa.

I helgen ska det firas att det är jullov, minsann. Kan inte fatta hur snabbt det har gått. Det känns som att, nu är det bara den roliga delen kvar. Vi tar studenten och snart står vi helt ensamma och får klara oss själva. Alla flyttar, skaffar jobb och hakar på olika utbildningar. Det ska blir så fruktansvärt spännande att se vart folk kommer att hamna. Vart kommer jag hamna ? Spännande minst sagt...

Jag säger godnatt och tackar för mig, denna torsdag. Puss och kram / L


Någon rolig prick som försökte sig på att filma In Flames på P&L, gick sådär. Jag kan ändå känna känslan av hur det är att stå där mitt bland alltihop.


Favoriterna från Andy Warhol

Worn me down


Hej hopp !
Tänka sig att det snart är jullov, herre min mamma. Har varit o kikat på stan och shoppat idag. Köpte ett linne som förmodligen kmr till användning på lördag, då det är party!
Sara köpte en super snygg Adidas tröjja och även jag hittade två stycken som jag blev sugen på, köpa eller inte köpa ? Kanske kan bli ett mellandags-rea-kap om jag har tur och kan hålla mig så länge (?!)





Det här mina damer och herrar, måste vara en av världens bästa låtar, Rachael Yamagata- Worn me down.



Kort om min dag också- Började skolan halv ett, slutade halv två. Sprang ner på stan med Sara o Therese o kikade som sagt. Vid fyra kom Emil och plockade upp mig och det blev yttligare en sväng på stan men även ut till Elins Esplanad. "Lagade" revbenspjäll och potatissallad, med julmust till, sen kollade vi (bland annat) även på en bit av Björn Gustafssons nya DVD, "Ett livsverk". Haha, säga vad man vill om killen, men han är rolig!


Goodnight ♥

I do, I don't, don't need You like You think I do


Nu har jag kommit hem från träningen och solningen, behövde bli lite brun tills reklam fotot imorgon. De var super skönt, vad ska ni hitta på i helgen? Själv så ska jag på poolparty imorgon sen på fredag fest och lördag en annan fest. I helgen ska de firas att två stycken till har gått och blivet arton! Hur kul som helst, jag är verkligen en person som måste göra mycket saker klarar inte av att sitta stilla och låta livet gå. Mitt motto är att alltid ha något att se fram i mot, för då spelar de ingen roll att en del dagar är tråkiga får då vet man att snart händer något som man har längtat efter
 

När jag var sjuk passade jag på att läsa mer teori inom träningen, har hittat en kul grej som jag tänkte testa. Kortfattat handlar det typ om att få djup kontakt direkt med muskeln och sen jobba med den lite kortare. Orkar inte riktigt att förklara just nu men tänkte testa den så får vi se om den ger bättre resultat. Så får vi veta sen mer vad det är och om de funkar så slipper ni göra som misstag som jag kanske gör. Men jag tror på den till hundra känns hel rätt så det måste funka.


E

without make-up


Trött, flummig och osminkade!

Fick en sjal av Louize idag! Så otroligt snällt va henne! TACK!<3

Titta visste är den grymt söt?
Vi hörs senare!
  
  

Down in black


Vi skapade minnen och de ska vi vara glada för.

coffee



Otroligt skön dag måste jag medge, slutade vid elva tiden. Gick jag ner mot rådhuset var bestämt att jag och Anna skulle fika eller ja PRATA var väl den stora andledningen och dricka te som vanligt. När jag kom dit fick jag mig en underbar överraskning, fullt med underbara vänner så de blev en stor fika. Sen efter några timmar gick Anna och jag en sväng på stan, vi handlade var sina skor efter det skulle Anna börja skolan så jag gick med henne till västerhöjd.

Sen började min julhandling, shoppade några julklappar sen när klockan började närma sig fyra så gick jag till Pims för att möta upp Filip och ta en fika igen. Hahah! Hel sjukt va ofta man fikar tur att de bara blev kaffe, men det är ju så mysigt att fika på vintern. De var riktigt trevligt, hade inte träffat honom sen i sommars mycket att prata om.

♥Em

Teneriffa

En sammanfattning av min resa, som jag lovade-


- Missförstå mig rätt, men det bästa på hela veckan var lätt morgonrockarna. Det var absolut det plagg vi använde mest under tiden på Teneriffa. Riktigt mysigt och lyxigt!


- Det är underbart att ha mycket plats på ett badrum, detta njöt vi av hela veckan. Dessutom var det trevligt med den lilla rosen, som faktiskt inte var den enda blomman i vår lägenhet. I vardagsrummet hade vi otroligt vackra papegojblommor.


- Det här var en positiv överraskning när vi öppnade kylskåpet. Vi hade inte väntat oss det, men blev självklart glada, dricka går åt i värmen!


- Ja fint var det, skamligt nog utnyttjade vi inte detta en enda gång. Nästan så man får kalla oss badkrukor, men vi skyller på att värmen inte var så överdådig.


- Ett bamse tips att laga till hemma, om Ni inte redan provat, MUMS!


- Alla gillar vi skor, eller hur ?!


 


- Verkligen en rolig atmosfär och stämning. Absolut värt att besöka om man är på Teneriffa. Här prutar de som galningar och gör nästan vad som helst för att man ska köpa något. Det är dock inte allt för billigt, trots det.


- Visst är det fint, ingen toppbild, men ändå. Det är så mysigt att gå omkring bland palmerna, deras stenbelagda gator, lukterna från restaurangerna och havet.


- En vecka gick fort och jag skulle lätt kunna tänka mig en till. I vanliga fall brukar man ha lite hemlängtan- inte denna gången.


- Skål för Teneriffa (trots det halvtaskiga vädret, semester är semester!)






















Back to reality


HEJHEJHEJ! Nu är jag tillbaka, efter en underbar vecka med semester x1000. Skönt att ladda batterierna såhär i vintertider. Det blev Teneriffa, med mycket kort varsel.

Mitt i centrum var vi, på ett ställe som heter Fanabé. Precis utanför hotellet var det shopping och två minuters promenad så var man vid havet. Är det inte underbart ?!

Vädret var sådär, mycket molnigt, men när solen sken igenom var det hur härligt som helst. Det blev ett par timmar sol under veckan iafl :)

Tänkte jag skulle berätta mer senare och kanske till och med visa lite bilder- Nu, ska jag packa upp mina saker ur resväskan och få ordning på vardagslivet igen! Puss så länge ♥


Vårt hotell och utsikten från vår balkong, Sunwing Fanabé

I love it



Spana in det här!
Hittade grymt snygga klockor från nelly.com

inspiration till dagens outfit



Björn Gustafsson


Take the first step




Va händer på nyår? Någon som är sugen på att fira det nya året i Sälen?

Tonight we'll let our hair down


Inte mina tider idag men de var helt klart värt det. Det blev en otrolig perfekt kväll och natt, hur kul som helst var det. Vi kan bara tacka Anna för en underbar kväll, så otroligt underbara människor. Man kommer otroligt långt med fina kvällar, något man borde värdera mycket mer. Blev lite väl mycket igår kanske men sjukt kul. Jag var och tränade igår, gymmet blev de i två timmar: lyfte även marke igår, så har sjukt ont i kroppen idag men då känns de att man lever. 

   
   


Idag skulle det vart din födelsedag. Idag skulle vi ha käkat tårta i massor och skrattat tillsammans. Men denna världen är inte alltid så rättviss, jag saknar dig i massor går inte att beskriva. Men kommer alltid att minnas dig och allt du har gjort! Du kallade mig alltid din ängel och nu är det du som är min skyddsängel. Jag vet att du alltid finns vid min sida som du alltid ha gjort. Älskar dig mer än någonsin, tänker alltid på dig. Mormor jag kommer alltid förbli din ängel.


Jag vet att du har de bra!

Party




Party!♥ hörs imorgon!

Happy times


Har vart en super bra dag idag! Imorgon är de party som gäller, då ska vi fira en otroligt söt tjej<3
Hoppas ni också har haft en riktigt bra dag. Visste är de mysigt med all snö som har kommit?
Igår handlade jag min första julklapp, en jätte söt grej till syrran jag tror hon kommer bil riktigt glad!
Har ni börjat handla? eller ni kankse är klara?:)

Anna Sui vinnare


Jag blev en Anna Sui vinnare, helt otroligt! Är hur GLAD som helst! Tror inte att de är sant brukar aldrig vinna något!

Nu ska jag börja leta en klänning till nyår som passar till armbandet!

Titta här!

Jag vann de rosa!   lördagsgodiset från Tokyo , visste är de urguliga?!?
Min nya kärlek helt klart!


Emilia de Poret är en grymt snygg människa måste jag medge, titta in hennes blogg! Hon har en grym still som man inte annat än kan inspireras av i massor!  hennes kreativ, små ditaljer gör de stora och de lyckas hon med! You Rock!
Tack!
så mycket för armbandet!  De här blev lätt veckans händelse för min del!!





Chokladfudge

Kom nyss hem från skolan, fick en prisent av Sara för att jag hjälpte henne med en sak, jätte snällt!
Nu ska jag iväg igen ni får hör mer senare om dagen och veckans händelse!
♥hörs senare!

Skolan


Fugis idag, vi sitter i datasalen skriver lite på vårat uppdrag som vi har just nu. De svåra med det tycker jag är att nästan all fakta är skriven på engelska men de går ganska bra ändå. Just nu sitter jag och skriver om Elisabeth Vigée Lebrun. Måste medge att hon har haft en väldigt spände liv som konstnär vart medlem i det mesta olika akademier i Europa. Hon är en av de mest största och framgångsrika kvinnliga konstnärer i historian.



En annan tavla som jag skapade för mer än ett år sen



En klänning av skräp, inte de bästa bilderna på den men ändå.

♥Em


Possible




She needs to feel


Dagarna bara springer iväg och det känns som att de har vart fredag hela veckan och de kan ju inte bli så mycket bättre, vem vill inte ha fredag hela veckan liksom. Idag så var skolan riktigt kul, jag och Tessan gjorde bort oss på en tur med bussen. Sen efter skolan träffade jag Johan, vi gick och letade julklappar men de slutade med att jag gick och tittade på väskor att jag aldrig kan ge mig. Men Johan hittade en hel del, riktigt kul. Sen när bussen landat i lisch så träffade jag Lisen tjattade massor, riktigt skönt att träffa den tösen var ett bra tag sen. Det är så svårt tycker jag ibland att hinna med allt och nu börjar man få småångest för att tiden rinner iväg och snart dra alla åt olika platser. Har inte ni den känslan också att tryggheten för hos studenter försvinner snart att nu har vi all möjligheter till att göra vad vi vill. Men vad är de  egentligen vi vill göra, någon som har ett tips på en bra framtid kanske?


Jag tänkte på en sak idag, de är otroligt vad egentligen musik betyder mycket. Har du någon gång tänkte tanken på vilket budskap musik kan ge igenom toner, vi underskattar den helt klart! Men den är här tanken tänker jag spinna vidare på en annan gång när de finns mer tid. Njut nu av något som ger oss en annan plats, kanske en plats som vi egentligen skulle vilja befinna hos på.







Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag har slitit ut så många skor
i en stad där ingen längre bor

TRE tips!

Tre tips på tre roliga bloggar!

   


                                       Boo och Fiona


Petra




♥EN

if that song can get me you


Dagen började inte så bra idag, cyklade omkull så de bara smällde i marken några saker på cykeln gick till och med sönder. Själv så gick jag ur striden med blödande knän, men glad var jag ändå. För jag kan tänka mig att de såg ganska kul ut när jag ramlade med min stora jacka, rullade runt som ett fån. Haha!

Annars har dagen vart riktigt bra, Therese fyllde äntligen arton idag! Så det firades med att vi fika, tänkte ta lite bilder på de men glömde helt bort det. Sen när jag kom hem till lisch igen så träffade jag Ekholm och Frida, gick även in i några affärer. Hittade ett par jätte söta vantar, hur mysiga som helst sen en svart klänning som jag tänkte att jag kan ha på lördag och julafton kanske.
♥Nu ska jag plugga lite, så tre tips kommer lite senare så håll utsikt!


Svart Vila klänning från Rydéns
Svarta söta päls vantar i Tif & Tiffy från Audrey

cake






Har vart ute och gått i 90minuter på hem vägen gick jag förbi hemma hos mamma.
Då hade hon bakat bullar i massor, hur gått som helst!


LC


Idag hade jag svårt att hitta någon kul outfit, som jag kände för. Så stället ger jag er en person som jag själv får mycket inspiration av och tycker att hon är riktigt duktig på att klä sig.

LAUREN CONRAD



Tips: klicka på bilden för att få ett större format 






So lucky, so proud, so strong



Nu sitter jag här och skissar på några klänningar jag vill ha. Jag vet alltid vad jag vill ha men hittar de aldrig i affärerna och jag kommer inte hinna sy någon till jag behöver den. Ångest! Snälla ni vet ni något kul ställe där man kan hitta lite söta klänningar?!

Här är några klänningar som jag har fått inspiration från men problemet är att man måste beställa dem och då tar de jätte lång tid. Så njut!
Tips: klicka på bilden för att få ett större format  




♥Em!

My love


Shit jag har något kul att berätta, var en sväng på stan och hittade en ny affär här i lisch.

Det är sjukt snygga väskor, stora med massor med söta detaljer och inte alls så dyra ca 500kr st. Så i morgon ska jag och mamma köpa en väska till mig i julklapp, för jag blev så otroligt kär i dem. Kanske inte alls så kul att veta vad man får i julklapp, men får jag en stor söt väska som jag vill ha som kan de ju inte bil bättre.

   
Det här är några andra  söta väskor som du hittar  här

Slipping through my fingers

I förmiddags åkte jag till Skövde. Har spenderat hela dagen där med min Emil. Myste, var nere på stan en sväng och lyckades med en rundtur i bilen på 50 minuter, - endast i lilla Skövde.

Vid sjutiden var jag hemma igen och sedan dess har jag packat och förberett lite. Jag åker till Teneriffa i natt! Hihi, känn på den- semester! Hörs om en vecka ♥


Bild från Teneriffa i våras :)

I won't borrow You


Nu tänker jag inte vara sjuk mer, det finns inte på kartan.

Nu har den där "sjukångesten" kommit, ni vet vad jag pratar om. Den där ångesten men får efter man ha vart sjuk att man inte har hunnit med allt man ska och att man har missat massor. De jobbigt är att jag inte riktigt fått tillbaka alla energi, så jag är fortfarande otroligt trött och seg. Sen käkar jag fortfarande medicin, så de ger ju också sina biverkningar. Träningen måste jag lägga lite på hyllan och de är jätte jobbigt, får se hur länge jag klara att låta bil. Nu måste jag vara envis. Idag skulle jag ha åkte till Götet för att gå på Fitnessfestiveln, har vart planerat sen i somras. Så just nu känns de otroligt surt att de inte blev något, men mamma vägrade att åka eftersom jag inte riktigt är hundra frisk ännu. 
Nu ska jag börja min dag med att läsa lite mode bloggar, behöver få lite tips känner. Jag är sugen på att shoppa, de är ju inte så vanligt.  Så hittar jag något bra så lovar jag att dela med mig.


  Nu tänker jag inte vara sjuk med, nu ska jag bil pigg igen
♥vi hörs senare!


Night after night


Härliga fredag.
Idag ska jag hissa och dissa. Vi börjar med det dåliga och avslutar med det bra!
- Diss åt slasket. Vart man än vänder sig, vart man än går, är det bara blött, blött, blött. Ingen gillar våta tår. Dessutom "förfular det landskapet" (ett uttryck som vi lärt oss i Naturkunskap A!).
- Hiss åt kreativiteten! När jag och Therese satte igång på riktigt med vårat design arbete i torsdags kände jag verkligen varför jag valt just design-linjen. Man blir glad av att skapa, måla och vad man än får för sig att göra som är kreativt. På något sätt blir det extra roligt på vinterhalvåret. Förmodligen behöver man lite extra glädje just i denna mörka tid. Låt kreativiteten flöda, bli gladare!

Det blir ingen Millencolin för min del imorgon. För Er som missat så spelar de i Mariestad. Jag ska till Skövde, sen ska jag iväg och åka hihihihihihihihihihi.

Nu ska jag göra 200 sit-ups sen ska jag kolla på Idol- Agnes åker ut skulle jag gissa på. ♥


Irreplaceable


Vilken dag, vad underbar :)
Bästa var ju lätt skollunchen, jag älskar vårrullar ! Jag och Therese har en pakt- vi ska göra 100 situps om dagen på obestämd tid. Vi känner att vi behöver få våra magar i form. Sist jag hade en liknande pakt, gick den väldigt bra- ett tag. Sen rann det ut i sanden, haha.. Men nu jädrar !

Våran pakt ska vi fira imorgon- vi ska köpa chips och coca-cola och mumsa på hela dagen lång! Haha, sit-upsen kommer inte löna sig har jag en känsla av ;D Men kul har vi iafl !

Blir det inget inlägg imorgon- så är det för att jag tillbringar hela dagen i Skövde- först skola, sen sjukhuset och sen min sötnos ! Puss på Er så länge ♥

PS. Imorgon sätter jag igång med min tavla :) DS.


Den här gör allt så mkt lättare- länge leve sit-ups brädorna !

Fugis-sugis-uppdatering


What's up at fugis ?
Det kan man ju undra, så jag får ta o berätta. Vi har naturlektion och ska skriva en diskussions uppsats, som vi ska ha seminarium på nästa vecka. Det skrivs om torsk, vatten och regnskogar m.m.



Tidigare i morse hade vi svenska lektion, då alla satt nervöst, bet på sina naglar och väntade på resultatet från nationella proven. För mig gick det väldigt mycket bättre än förväntat, jag är riktigt nöjd.

Vid elva är det lunch, jag har hört rykten om att det vankas vårrullar med sweetchili-sås. Det är schmaskens ska Ni veta ! Efter att vi är mätta och belåtna har vi projektarbetes tid, det blir nog fika tid eller shopping tid för mig och Therese.



I våran godisautomat har dom fyllt på med skummtomtar. De är så rosa och skummiga och lockar alla sugna ögon till att köpa, får man verkligen göra så ?! Oj, oj, fika borde vara gratis- då vet jag många som hade varit ett helt hekto rikare.

På skolan håller de på och sågar och brötar hela dagarna långa. Det har hittats mögel i skolan ! Inte bra, många har tydligen haft ont utav det. Hoppas att de får ut allt, så vi inte möglar hela bunten.

Tillbaka till tropikskogarna... Vi hörs ! / Louize och Folkuniversitetet

Block Party- Positive Tension


Vilket sabla väder !
I Skövde snöade det (åtminstånde den lilla tid jag var där) och nu har skiten kommit ända till Mariestad. Ska tydligen bli snöoväder på fredag (!?). Ursh och fy, men det är inte långt kvar till vårsolen !

Jag och Tessan var på stan en stund efter skolan idag, hade fått för mig att jag skulle få tag på ett par mörka jeans- ni kan ju gissa hur det gick. Hittade däremot en halsduk, in fur. Lustiga var att när jag kom hem blev inte min mamma så glad. Hon hade nämligen köpt en sådan till mig i julklapp (och ett par skinn handskar som jag var för snål för att köpa idag, BINGO!). Halsduken och vantarna låg i samma paket, så det blev dubbelt så bra !


Min halsduk och mina skinnhandskar som matchar mina stövlar, 149-, respektive 199:- från Gina Tricot

Jag tar tag i tre tips idag; Här kan Ni köpa era egna pälshalsdukar-



Chique 99:-


Gina Tricot 99:-


Lindex 179:-

Do You Feel Like I Feel?


Är kortfattade idag, är sjuk....
Eftersom jag är sjuk  så orkar jag inte så mycket, så kläderna är tagna från mode.feber.se.
Ett tips på en riktigt kul sida.



♥ Lackboots från Din Sko.
♥ Volangklänning och skor (överst) från H&M. Kommer in i butik under nov/dec.
♥ Brosch från Accessorize.
♥Boots från Ellos.
♥ Fejkskinnbyxa från BikBok.
♥ Wetlookleggings från Topshop.
♥ Sko från Asos.
♥ Halsband från Topshop.
♥ Väst från BikBok.





1. Grymma silverpaljettleggings med dragkedjedetaljer från Les Chiffoniers
2. Enkla, svarta från Day Birger et Mikkelsen
3 & 4. Paljettjeans från Topshop
5. Prisvärda leggings från BikBok
6. Och slutligen de jag själv köpt, från Topshop

Em

Enough is enough


Kinamat
har varit mitt ämne idag. Jag har inte haft något annat i huvudet, eftersom jag visste att- klockan två när jag stiger av bussen i Mariestad skulle vi fira morfar och äta på restaurang. Jädrar i mig vad vi åt. Gott var det också. Tre små rätter blev det för min del- favoriten.

Lussekatter och tårta blev det nyss också, orkade inte med hälften ens (för jag vet att det står smörgåstårta i kylskåpet, och det är snart kvällsmat-dags, hihihihi). Ursh, jag kommer inte behöva äta nåt mer den här veckan, haha. Mat är gott !

Tusan vad kallt det är ute. Förra året gick jag i skinnjacka hela vintern, jag gjorde det härom veckan- aldrig mer det här året iafl ! Herre min mamma vad kallt det blev, förstår inte hur jag kunde överleva förra vintern. Har blivit extremt bortskämd med värmen från min parkas. Underbart är det ! Det måste vara rätt så mycket kallare i år ?

Måste säga att det är sjukt roligt att våra läsare har ökat så in i den ! Men kommentera mera, och inte anonymt =)

Kommer lite kläder här också, that's it från mig idag, ha det bäst ! PUSS ♥


RSS 2.0