LOUIZE 18!



Idag är de igen vanlig dag, idag är de LOUIZE 18 års dag! Hoppas du har haft en toppen dag och kommer ha en toppen kväll! De ska firas nästa helg! GRATTIS mitt söta hjärta!♥


Love can't be planned


Hello
.
Det här är inget lov, jag behöver semester. Jag har mer skolarbete att göra nu, än när jag är i skolan. Det värsta är att jag skjutit fram allt för länge, so I gotta do it, crap. Bestämde mig för vad jag ska prata om på svenska-nationella idag- Sekularisering, - en utav texterna i text-häftet handlade om det. Jag har svårt att förstå hela den där grejjen med religion. Jag tycker det är intressant att läsa om andra religioner (än kristendom), men undrar samtidigt hur någon kan stå för allt som "religionen står för". Vi lever på 2000-talet och borde ha en annan bild av livet och människor än vad man hade på den tiden tex. bibeln skrevs, eller ?!
Texten i vilket fall som helst, tryckte på det här att vi har traditioner och firar högtider utan att veta dess innebörd. Varför firar vi jul, varför gifter vi oss i kyrkan osv. Skönt att ha valt ämne åtminstånde...
Har förberett inför imorgon, my b-day. Åh, längtar ! Lite trisst att jag inte kan gå ut, pga mitt gips. Å' andra sidan, mer party nästa helg, när det är borta ! hihi.
Jag är som ett barn när det gäller presenter, slå in ett äpple- jag tycker ändå att det är lika roligt att öppna det och få det. Presenter är nog världens bästa uppfinning ! Undrar vad som döljer sig i mina ? Har jag glömt att nämna att jag dessutom är världens mest nyfikna människa, om inte annat har jag det nu. Herre min mamma. BLI FREDAG, NU !

Så länge, ha en fortsatt trevlig kväll, och hjälp mig att få tiden att gå lite, lite snabbare, PUSS o KRAM / L

 
 
Sånt här får man lov att längta tillbaka till, när det går mot snö-tider!

Göteborg


Götet idag men inte med Tove och Johan, Tove är sjuk och Johan skulle jobba eller nåt, men vi ska ta de en annan gång sa vi. Men jag är jätte van att vara själv i Göteborg, eftersom jag har jobbat där och haft pojkvän där så levde typ där hela föra hösten. Så bestämde jag att jag skulle åka dit ändå, behövde skor. Ibland får man helt enkelt ta saker i egna händer. Jag tycker verkligen de är hur skönt som helst att åka dit själv, för då kan jag ta hur lång tid jag vill i affärerna, så lugnt och skönt. Då hittar jag oftast bäst grejer också! Jag hittade massor, skor, skinnjacka, svarta byxor, t-shirt, stickad tröja, bälte och nåt sprej som var till skona. Det tror jag var allt men kan ha missat nåt. Ikväll var tanken att jag skulle till Skövde men är helt slut, de som säger att det inte är någon träning att shoppa de har verkligen fel! Hemresan var jätte jobbig de var så mycket folk på tåget att de knappt gick att stå, de räckande ut att de var mer än 100st som inte fick sitta och jag var en av de. Har verk i bena nu kan jag lova, men de var trevligt folk som tur var bredvid. Tur man inte har Basil skräck, man kunde inte ens sitta på golvet. Men nu ska jag ta de lite lugnt och kanske käka något.

♥Em!



Clinique


Hej igen! Nu när de är lov kanske ni får mer än ett inlägg av mig per dag, skoj va!?  Har nyss kommit hem från träningen de var riktigt skönt att springa av sig lite. Innan de var jag framme på stan eller ja var bara inne på Kicks men ändå.

Dyrt, dyrt, dyrt!!... köpte en foundation och en mascara  från Clinique, de kostade mig 470kr. De är så tråkigt att smink kostar så mycket tycker jag, fast jag får skylla mig själv köper mest grejer från Clinique och då kostar de. Men de känns ändå bra för jag vill ju ha en fin hud hel livet, är man noga med de från början finns de stora chanser att få en fin hy som gammal. Jag vill ju bil den lilla söta glada gumman. Haha! Ne men ett tips från mig till er köp bara riktigt grejer till ansiktet de lönar sig i längden. Var noga med rengörings grejer har du igen bra rengöring så får du igen bra grund och då spelar de igen roll vad du har för smink, du förstör bara hy ändå och du får finnar och annat som du inte vill ha. De fick jag lära mig på en smink kurs jag gick, de var verkligen en jätte rolig kurs. 
Glöm inte att ge lite pengar till Rosa bandet! ikväll, De behöver all hjälp de kan få!


foundation från Clinique 275:-
mascara  från Clinique 195:-
de andra fick jag med gratis!
 

Twenty, twenty surgery


Kort update, jag har äntligen läst ut Thérèse Raquin- vår svenska bok. Jag är så lättad. Idag har jag bland annat grejjat med min egen blogg, ändrat design osv. Emil ringde för en stund sedan, blev dock ett kort snack, för det vankades våfflor haha. Nu ska jag kolla på Ugly Betty och Desperate Housewives ! God kväll ♥



Dagens låt- If I were a boy, Beyoncé

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

The history of my wardrobe



Igår städade jag min garderob, de kan man lugnt säga att de behövdes!

De är helt sanslöst hur mycket kläder man samlar på sig ändå tycker man inte att man har några kläder, de är allt väldigt konstigt. Jag kom helt klart fram till att jag gillar färgen svart, när det kommer till kläder. Jag vågar inte ens avslöja hur många svart klänningar fröken Norrman äger, hel sjukt vill jag lova. De var verkligen gött att slänga massor med kläder så jag kan få in lite mer, men tänkte på en sak när jag kliv bland mina högar, va mycket historia varje plagg har. Hittade kläder som jag hade på en begravning då kom de jobbiga minnen tillbacka, men sen när jag letade vidare hittade jag även kläder som jag hade på mig när jag möte min "stora kärlek "för första gången. Då fick jag mig ett stort leende på läpparna, så många minnen. Visste vi kanske inte är de bästa vännerna idag. Det konstigt att man oftast alltid vill minnas allt bra, de dåliga slänger man bort med tiden. Kläder har helt klart en historia! De är nog därför de är så svårt att göra sig av med en del kläder fast man aldrig skulle ta på dig de igen, de påminner en om något som man inte riktigt vill slägga bort riktigt än. Igår kväll vart Martin här vi såg på tv och snackade massor, alltid lika kul att träffa någon man inte har sett på ett tag finns så mycket att prata om. Idag är jag jätte trött vi pratade nog alldeles för mycket slutade med att han åkte hem ca 05.00,haha! borde nog ses oftare så vi inte har så mycket att ta igen. Haha! Men trevligt var de!

Idag så har min dator inte riktigt vart någon god vän, har fått uppdaterat den så tiden har typ sprungit iväg. Så nu ska jag snart ner på stan och handla lite smink för insåg att de var slut, de är så tråkigt att köpa! Killar ni vet inte hur tråkigt dyrt de är! Usch! 

Träning ikväll sen Imorgon är de Götet med Johan och Tove ska bil riktigt härligt! Då ska jag shoppa massor!





Nu får jag äntligen in lite till och dörrarna går att stänga, super!    
Ha de så bra! vi hörs!

Fairytale endings are claimed


Måndag.
I dag har jag ätit världens godaste bulle, haha tro det eller ej. Ringde till Charlotta i förmiddags, stackaren har åkt på öroninflamation, usch. En hel del tid försvann där, bestämde oss för att ta en lunch i veckan.
Jag gav mig på en snabbis på motionscykeln också innan jag kilade vidare till datorn, för detta inlägg. Jag vet att jag skrivit det förut, men fortfarande håller jag på med den där jädra svenska boken, som bara verkar bli längre och längre. Har man inte haft koncentrations svårigheter innan så kan man utan problem få det av att läsa denna förskräckliga bok.

Jag hittade några godingar igår, som jag skulle vilja införskaffa. Vissa nyheter, vissa gamla som jag fortfarande är fäst vid, men som jag inte prioriterat att köpa. I'll share-


 - Louize ♥

All you got is this moment!


                  


De var en riktigt lyckade kväll i lördags, första i början var vi inte så många men ska jag vara ärlig så var de en sjukt rolig start vi lekte lekar, lyssnade på Abba och hade sjukt skoj!

De var länge sen jag skrattade så mycket, undra vad de kan bero på?;) Hahha!

I mitten under festen var de nästan bara rörligt folk kom och en del gick igen efter en kort stund, men var gör de för vi hade ju ändå kul. Sen kom de mer folk och en del saker gick sönder men sånt händer som min far sa. De blev en lång kväll/natt /morgon vill jag lova, riktigt kul att se allas ansikten igen man tappar så mycket folk när man är så mycket i Skövde som jag är, så alltid lika kul att ha lite "små samlingar" haha!

De togs lite kort men tyvärr bara i början och tur de kanske!






Här kommer bilderna!

Albin var där klart där!

 

Calle var där, de grabbarna har jag känt sen dagis, är några va mina äldsta vänner!


Ekholm och Frida riktigt söta tjejer!


Jag och Abbe! haha!


Söta Tove!

haha! där spelades de spel vill jag lova!


Frida!


Ekholm!


Jag är sämst på vattenfall!


Mer lek!


Sjukt svår lek!


haha!

Sen kom Johan! han hade med sig Anna och erik


Hahah! ne va sött!


Haha! Vi som hade lekt ett tag var inte allt för pigga när skövde steg in i leken!


Men vi klarade hos bra!


Johan!


Vi slutade inte festa fören set på morgonen! Så de blev lite folk som sov över och de var igen som var så särskild pigg efter några timmars sömn dagen efter!

Tack för en KUL ikväll gott folk!



Ett slut och en början!

Nu tar jag ett stort andetag och avslutar ett kapitel som knappt hade börjat men fort fick sitt slut. Ibland kanske man har för höga krav man tror att allt är perfekt med kärlek och sen när de inte är de så vill man avsluta den direkt, för man tror att har man det inte bra starten så kan man inte få de bra längre fram heller. Ger vi upp förtidigt ibland, för de kanske inte finns den perfekta partnern eller finns han/hon? Tror vi för lite på den riktiga kärlek att vi inte vågar ge hos själva eller är sagorna sanningsenliga. Att man hittar sin prins, rider iväg med honom och lever lyckliga i alla sina dagar, funkar de så? Jag tror faktiskt inte de, men jag menar inte de heller att man ska lära sig älska någon, de vore ju fel. Men borde man vara mer envis, borde vi ge mer av oss själva för att hitta den riktiga kärleken eller kommer den när den kommer?

Ta hand om dig!

You bring me down


Sitter och lyssnar på brur min som spelar el-gura, det är härligt.
Familjen var på visit i "grushålan" förut, där Gabbe och pappa körde cross. Dom är så duktiga, men usch vilka monster-maskiner det är !
Idag har jag en lista att dela med mig av- "De tre jobbigaste ytorna att hoppa med kryckor på", känner att jag börjar få erfarenhet av det.
1. Sand - man sjunker och fastnar och har en hel öken med sig under kryckorna efteråt
2. Grus (sten) - Har man dålig balans på kryckorna, blir det ännu värre i gruset, då stenarna faktiskt flyttar på sig
3. Vattenpölar - It's slippery
Haha, visst är jag aningen ironisk, men  sand är verkligen inte lätt att handskas med ska ni veta !





Har fått upp ögonen för ett band named "Blood red shoes", låter helt okej, det lilla jag hört.
Fortsatt trevlig lördag ! PUSS


Alla världens storheter väger inte upp en vän!


Tove kommer hit vid fem sen så ska vi mysa och laga mat sen blir de fest! Ni får veta mer imorgon,
då kommer de bilder och detaljer! Här får ni en blick på vad jag ska ha på mig ikväll!   
       



Ha en super kväll! för de ska jag ha!

Vänner betyder allt!

Bio!





FREDAG! de betyder lov! sååå härligt och efterlängtat! Efter skolan åkte jag hem, käkade lite. Sen träffade jag Viktor, vi hade bestämnt att vi skulle gå på high school Musical 3. Haha! Jag kan lova er att vi var de enda i våran ålder, sen var de bara små barn. Haha! När vi skulle gå därifrån åkte de förbi en bil som tittade på oss lite "konstigt" och sen skrattade åt oss. Hhaha! (Sjukt kul!) Filmen var jätte bra tycker ja, kul när de både sjunger och dansar i en film blir inte så lång tråkigt då annars kan jag ha ganska svårt att sitta stilla så länge. Men de gick jätte bra,alla de filmerna är så söta har sett alla tre nu! De är ett måste tycker jag man blir så glad av all musik och stämningen. Men tycker nog att ettan är bäst av de, men de brukar ju vara lite så, att man tycker de.
Imorgon ska de firas att lovet är här! ♥



När kärlek är som bäst är den som finast!
 

Vinyl in mono


Jag är så fruktansvärt nöjd med att det är lov.
Idag hade vi debattNaturkunskapen, vårt "team" kärnkraftverk, vann över vattenkraft-laget, of course ;) Roligast var ju biobränslen mot fossilabränslen, när ena laget sa emot sig själva och alla blev helt tysta hahaha... inte så kul att läsa, väldigt roligt att uppleva- lövar.
Var hemma vid tre-tiden, blev till att äta tai-mat, vilket satt fint. Åkte in till stan' en stund och grejjade. Tänkte bland annat hämta mina bilder hos Francis, dock vad han icke där, så det får bli nästa vecka- jag är nyfiken !
Min baby är i Jönköping idag och kollar på Håkan Hellström, inte världens bästa artist enligt mig, dock en av Sveriges bästa entertainers !

I hörlurarna idag: Courtney Love- But Julian, I'm a little older than You
/ lololouize ♥

Veckans händelse; Höstlov comming up !

Vem längtar inte efter höstlovet !? Vi längtar nog mest av alla. Att få ta det lugnt och varva ner och bry sig om något annat än skolan, är sååå skönt ! Tre spontana tips- Ta allt med en nypa salt, ta det lugnt, tänk inte på skolan. Tre andra tips om vad man kan göra på lovet tänkte vi tagit upp i tisdags. Istället kombinerar vi det med detta inlägg.

1. Shopping dag i Örebro. Nybyggda Marieberg har det mesta. Enkelt och smidigt sätt att shoppa, dessutom är det motorväg så gott som hela vägen !
2. Åka utomlands. Kanske lite sent att tänka på nu, men det finns ju faktiskt sista minuten-resor, ÅK. Vi säger grattis till Er som kom ihåg att planera Er resa.
3. Fixa en Halloween fest. Är du ingen partyfixare, se till att någon annan fixar en åt dig. Klä ut Er till max och se vem som får roligaste kostymen, vem går inte att känna igen ? Roligaste dräkterna hittar du såklart på Buttericks.se




Hoppas Ni får världens bästa höstlov, och NJUT !


Nytt design uppdrag

Idag har vi besökt Konsthallen i Skövde, vi har fått ett nytt design-uppdrag. Vi ska samarbeta med konstpedagogen Filippa som arbetar i Konsthallen, där vi sedan ska ha en utställning. Vi ska välja två tavlor- en ny och en gammal. Efter det ska vi göra en tavla av dessa två, en så kallad parafras.
Vi ska även analysera tavlorna i textform. Dessutom ska vi designa och formge en sko i vår egen storlek. Denna ska ha ett samband med en utav våra tavlor. Arbetet ska vara klart i slutet av januari och i februari har vi utställningen. DÅ måste Ni komma och kolla !!

     
Efter Konsthallen, gick vi till Eurobaguette, hihi





Vi går mot mörkare tider men mitt hår går mot ljusare.....




Nu är jag helt slut nu, kom nyss hem från dansen.
De var jobbigt men shiit va kul de är!

Verkligen något jag rekommenderar. Jag har tänkte på en
sak hela dagen som jag  tänkte berätta om och skriva om ikväll,
men nu kommer jag inte på det, vadå typiskt! Men jag lovar att
 berätta så fort jag kommer på de!

Idag har jag färgat mitt hår lite ljusare, de var skönt nu när allt
annat blir så mörkare, syns inte så mycket men de blev bra ändå.

En dag kvar till lovet vadå att jag längtar jätte mycket!

Men nu ska jag fixa mig innan jag ska sova, men vi hörs imorgon!♥

If there's anything I won't borrow, it is You


Go'kväll. Vi var på Konsthallen idag och valde tavlor inför vårat nya design-projekt. Var meningen att vi skulle fixa ett inlägg om det förut, och det gjorde vi, men våra Mac computers har inte riktigt förstått hur man arbetar med en blogg, så det blev inget med det. It has to wait til' tomorrow ! Kan ju tala om en hemlis också, efteråt sprang vi (vissa hoppade) och köpte baguetter på EuroBaguett, inte fy skam. Så vi slapp Götasalens usla mat idag.
Vet Ni vad, klockan 14.10 imorgon börjar höstlovet !! *glad*
Vad ska Ni göra på lovet ?
Idag kom intervjun med mig och Emelie ut, vi vet knappt vilken tidning det är och vi har inte sett det än, så jag väntar med att kommentera detta ! haha..
Ni får ha en trevlig kväll, det ska jag !
ByeBYE


Nikola Sarcevic, Nobody Without You

Längtar till helgen!



Kan man möjligtvis få lov snart eller varför inte imorgon? Okey, de är bara två dagar kvar men ändå känns som en evighet just nu, kanske beror på det tråkiga vädret som inte vill ge sig. Men i helgen händer de massor med skoj,(Party!) längtar väldigt mycket just nu. Idag har de inte hänt så mycket, hade tänkte färga håret men fick inte tag på mamma men nu har vi bestämt att hon ska göra de på mig imorgon efter skolan sen ska jag dansa, känner på mig att de kommer bil en bra dag imorgon.
 

För ett bra tag sen hittade jag en liten text som jag tycket var grymt uppiggande och stärkande, så jag var ju bara tvungen att spara den. Så nu tänkte jag dela med mig av den till er, kommer tyvärr inte ihåg vart jag hittade den. Men jag hoppas att ni tycker den är lika uppiggande och stärkande som jag tycker att den är!



Du har ett ansvar i livet. Att älska dig själv, så gott du kan.                                                   
Det är ditt enda ansvar, ditt enda uppdrag och din enda möjlighet.
Ingen annan än du själv är skyldig att göra dig lycklig.
Det är svårt. För dom som inte lyckats blir fulla av avund och gör allt
för att du inte ska kunna älska dig själv.

Dom ger till exempel ut tidningar med perfekta människor i för att få
dig att inse att du inte duger. Dom tar vara på ditt tvivel och använder
det när dom ska sälja bindor och rakhyvlar och deodoranter.

Men lika lite som du är skyldig dom lycka är du skyldig till deras olycka.
Du har bara dig själv och ditt enda uppdrag är att vara du.
Om du inte lyckats förut kan det vara en strålande bra årstid att börja på.

Livet är en ensam-grej. Allting har ett slut. Påsklovet har ett slut, sommaren,
en bra film har ett slut. Och när det är över är du ensam igen.

Då och då är du ensam.
Det enda du kan komma tillbaka till är ensamheten och du måste älska den.
För om du gör det kan allt annat få vara hur bäckligt som helst.


Framtiden kan vara ett orosmoln. Vi får höra så mycket olika saker om framtiden.
Vi vet ingenting och försöker måla upp scenarion och skräckexempel och troliga
situationer.

Där har vi nog mycket att lära av guldfisken. Den vet ingenting om framtiden.
Undrar inte och oroas inte. En guldfisk älskar sig själv. En guldfisk lever i nuet.
Den har, vad jag har hört, ett minne på 5 sekunder, ungefär.
Det har ju inte människan. Vi har ju ett fantastikt minne. Men det kan tyckas
ganska meningslöst om vi ältade istället för att bara låta det vara.

Att älska sig själv är ingen "satsa på dig själv"-grej. Det är en "du duger som
du är"-grej. Det får inte förväxlas med egoism eller djungelns lag.
Alla jag träffar, allt jag ser och allt jag hör är ju ingredienser i mitt liv.
Det liv som jag har skyldig att älska och vårda. Jag är inte så bra på det men
jag jobbar på det.

Ingenting är egentligen särskilt högtidligt eller glamoröst. Det blir vad man
gör det till. Och snart har jag använt varenda högtravande klyscha som finns att
tillgå. Det är underligt hur vissa meningar blir klyscher, bara för att dom sagts
många gånger. Hur ord blir innehållslösa inte för att dom har har upplevts utan
för att dom har slitits verbalt.

Det är dags att uppleva klyschorna. För det är bättre med en fågel i handen än
tio i skogen. Det är det. Man måste stå på sig.

Och nu, i tid då kvantitet går före kvalitet. Dom snabba klippens tid.
Den hetsiga kroppsfixeringens tid. Dom tomma löftenas tid. Den innehållslösa humorns tid.
Det är en tid som behöver så mycket ordspråk och klyschor över sig. Så mycket att vi
snart kanske kan börja leva efter dom. Att vi snart kan börja älska oss själva.
            
Vad tyckte du om den?
♥GoOodkväll!
                                                                                                                                           

Allt och inget; Blogg utbildning

Vi har världens bästa idé ! 
Som bloggare under utveckling, skulle vi vilja åka på kryssningen som bär av den 13:e november, med självaste Blondinbella. Det är en kryssning på två dagar med en stor Halloweenfest och en "utbildnings-dag", då man får lära sig vad man ska tänka på om man driver en blogg. Vi tycker att det skulle passa oss perfekt.
Det är 2000 personer på resan, vilket skulle ge oss en oändlig möjlighet att träffa andra blogg-intresserade och knyta nya kontakter. OCH även göra reklam för vår egen blogg såklart. 
Vi tror att en resa som denna skulle hjälpa oss framåt i utvecklingen. Saker som denna ger även ny inspiration, vilket man aldrig kan få för mycket av !

(klicka här för att läsa mer om resan!)
http://www.tallinksilja.com/sv/cruises/special/blondinBella.htm


Straight to video


Shorty day, som vanligt på tisdagar. Hann inte mer än att komma hem så åkte jag till Skövde igen, med mamma. Fick för oss att vi skulle mother-and-daughter-shoppa lite. Jag hittade det jag var ute efter-  foundation och puder.
Gick till Åhlens först för att mamma skulle kolla på lite grejjer. De var så trevliga där så jag tänkte att jag lika gärna kunde köpa mitt smink där, så slapp jag trassla mig upp på övervåningen med min fot.
HERREGUD säger jag bara ! Kvinnan som skulle hjälpa mig, erbjöd sig att prova ut en foundation. Hon kladdade och kladdade, lager på lager och det såg förjävligt ut ! I min förtvivlan gick vi raka vägen upp till Kicks, där finns det åtminstånde BRA personal och de vet vad de pysslar med. Jag köper aldrig mer make-up på Åhlens i Skövde. Plus i kanten för räddaren i nöden på Kicks
På eftermiddagen har jag åter igen läst skit-boken. Har dock inte kommit så långt, tar den aldrig slut !? Lyssnade på samtidigt på en "gammal" goding från +44, lägger ut den här. Hoppas Ni haft en bra dag, det har jag ! PUSS




Nobody puts baby in a corner


Kan man skynda på sommaren lite ? Jag är helt slut av detta mörka höstväder. Idag var det ingen hemma när jag kom hem, för ovanlighetens skull, bara vovven. Vi slängde oss (båda lika trötta) i soffan och kikade på TV. Kan inte direkt säga att jag fick ut något vettigt av det !
Övat mitt ben/fot på träningscykeln idag och efter det tog jag en varm och skön dusch. Har även fortsatt i Thérèse Raquin boken som skulle varit inlämnad för x-antal dagar sedan. Det går segt, men det går framåt !
Här kommer mitt "dagens outfit " tips, cause it's monday !! -


Nu ska jag krypa ner i min egna varma och sköna höstkofta (höstens favoritplagg?), kanske att jag tar mig en kopp choklad också. Trevlig kväll ♥


All you got is this moment..



Jag kan inte annat än att ha lite ångest måste jag säga, ibland kanske man fattar beslut för tidigt och ibland sårar man många på vägen. Men jag hoppas att jag har valt rätt väg och att de är kommer att bil ljus dagar. Skolan idag hände de inte allt för mycket slutar tidigt på måndagar så var hemma vid halv tre redan, jätte härligt om någon frågar mig! Sen så somnade jag och vakande av att telefonen ringde men de gjorde inget man kan ju inte sova bort hela dagen.

Hade tänkte att träna idag men tappade lust så jag tar igen de imorgon. Nu ikväll vet jag inte riktigt va som händer funderar på att gå till mamma en sväng, men får se hur de blir med det.

Idag är de ju Måndag och de betyder dagens outfit! Så här kommer mitt förslag på vad man kunde ha på sig en sån här ruggig höstdag!
♥ Rock on!


Godkväll och Godnatt!




Godkväll, eller ja nästan god natt för min del, är jätte trött så ska snart gå och lägga mig tänkte jag. Men först så ska jag berätta för er om min lilla söndag, som började halv ett idag tog mig en jätte lång sovmorgon och de är inte något jag brukar göra men jätte skönt var de.

På schemat idag stog de plugg och träning så de har jag sysslat med under dagen, sen så kom jag nyss hem från Viktor har vart där en liten stund nu på kvällen.

Jag har en sak att berätta för er, i helgen bestämdes de att de blir igen flytt för min del till Skövde jag har tackat nej till lägenheten. Så de blir ingen Skövdebo av mig, både på gott och ont kanske!   
Nu är de bara en vecka kvar tills lovet är de inte underbart härligt!?
De tycker jag, har ni några planer för lovet? själv så ska jag ta de lungt bilr nog gbg med Johan och Tove, eftersom de inte blev någon sol för våran del.
Men nu ska jag snart krypa tills sängs, så ni får ha de så bra och sov så sött! ♥


Party saturday, bloody sunday


HALLÅ ! Snacka om att jag har headache, så ursäkta om detta inlägg blir lite rörigt. Igår spenderade jag för- och eftermiddagen med min sötnos Emil. På kvällen blev det fest i Mariestad, tro det eller ej men det går faktiskt att festa med gips ! Det blev ingen utgång för min del, känns lite oplanerat att ställa sig på ett dansgolv med kryckor OCH alkohol, -nästa gång kanske, haha.
Idag gick jag upp tidigt, eftersom Francis skulle fota mig igen, (rätt dumt att festa dagen innan kanske?!). Han provade olika ljussättningar och hittade en som blir perfekt inför Lucia fotningen 2008. Nästa gång blir när jag blivit av med gipset, då blir det helkroppsbilder :)
När jag kom hem efter fotningen var Jenny och Tobbe här. Vi åt middag, fikade och vid tre-tiden kom moster och Lisette och då satte Jenny igång sin Mary Kay- klass, "sminkparty". Det blev inte billigt...
Jag köpte concealer, läppskrubb och läppbalsam och en tre-i-ett-kit (ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsvatten). Dessutom får jag ett "hand-spa-set" av moster när jag fyller år !
Nu sitter jag och hoppas på att någon ska komma med pizza till mig, Lisette den jäkeln åkte och köpte det så nu är jag oerhört sugen jag med.
Fortsatt trevlig söndag !

  





Girls they wanna have fun!



God eftermidag!

Igår var de en stressad dag, därför igen uppdatering men istället kommer de en riktigt härlig och goo uppdatering idag!

När jag kom hem från skolan igår så gick jag på stan, hittade två klänningar och lite annat kul.

När jag hade sprunget runt på stan i massa affärer var jag äntligen klar, så då begav jag mig till Mamma och Håkan som bjöd på middag, riktigt gott och mysigt.

Sen försvann bara tiden som vanligt skulle jag utrycka mig, hade stora planer om att vara hos fiffi tidigt men kom inte hemifrån fören vid lite över åtta.

Men när jag kom dit var de hur kul som helst! 20 tjejer i ett litet rum bjuder på mycket skoj och fick allt reda på en hel del.

Haha! Super kul var de massor med tjej snacka! 
 FIFFi lilla  var Värdinna! Hon är allt en underbar människa!<3





De blev bara vildare och vildare typ, från lekar till Abba musik.

Alla var riktigt på g....

Här kommer de härliga bilderna som togs under kvällen!



Svårt att fånga alla på bild eftersom de var mycket förflyttningar hela tiden



Just när fick vi avslöja våra djupast hemligheter


Sen kom söta Linda, hon läser i skara så träffar inte henne så ofta.
Så de var sjukt kul att träffa henne och få en uppdate!


Puss på dig min gamle vän!


De farliga korten!


   Fiffi och hennes vän från Stockholm.
Har fått höra mycket om henne i alla år så var kul att få träffa henne, hon var super trevlig


Söta sara!


Emelie Karlsson, en sjukt smart människa.

Som är ägare till våran älskade robot! Haaha! (internskämt


Söta flickor!
 

Tack för en underbar ikväll fiffi!
Den kvällen
måste vi ta i repris!
<3

Sen var de meningen att vi skulle ut men då hoppade jag av tåget och åkte hem lite över tolv och träffade Viktor. Nu idag har de inte hänt så mycket än, har pluggat lite samhäll och pappa kom nyss hem.
Inga planer än för dagen men får se vad som händer!  
♥vi hörs gott folk!

Bring your party face


Lördag är bästa dagen på hela veckan ! Inga måsten. Emil är här, han kom igår (därav ingen update). I kväll ska jag in till Mariestad och träffa lite folk, får se hur mycket fest det blir. Jag har ju trots allt mitt gips att släpa på. Blir nog bra iafl.
Mindre än två veckor tills jag blir 18, jag räknar ner som tusan ! hihi.. Hörs i morgon ! ♥


Fredags debatt: Blondin i sikte

Fredag, fredag, fredag ! Idag ska vi, som vi lovade- diskutera allas Blondin Bella och hennes avhopp från bloggandet. Såhär skrev hon själv:

"Jag måste tyvärr meddela er att jag tar en bloggpaus framöver. Det har varit väldigt mycket på senaste tiden, man kan väl säga att jag har jobbat dygnet runt i tre år med denna blogg. Plus allt annat jag gör. Och just nu märker jag hur skolan kommer i kläm och det gör mig ledsen eftersom skolan ska alltid gå i prioritet först. Tillsvidare blir det inga fler blogginlägg eller jobb tills jag känner att jag har fått komma i balans i livet igen, klara skolan, bearbeta övergreppet från i somras och bara få vara 17 år ett tag."

Och vad tycker vi då om detta...
Säga vad man vill om denna bloggerska, hon är trots allt bara 17 (18) år och precis lika mänsklig som oss. Med så mycket engagemang och ambitioner och till detta all denna kritik vart hon än vänder sig är det inte så konstigt att hon inte orkar mer. Kanske att hon tog sig vatten över huvudet ?
Hon går i skola, har två företag och diverse uppgifter och tilltagande omkring sig hela tiden. Att sköta en blogg är jobbigare ä
n vad man tror- och bara det, borde vara tillräckligt för en människa i hennes/vår ålder att sköta bredvid skolan.
Det roligaste nu, är att trots denna kritik har hon ändå tusen-tals läsare och förkrossade "fans" nu när hon slutat blogga. Dubbelmoral ?! 
Frågan är om hon någonsin kommer att ta tillbaka platsen som "Blondinbella". Kommer folk att vara lika intresserade om hon börjar blogga igen så småningom? Kanske att det kommer en ny bloggare och tar "drottningplatsen". Kanske det blir vi ?! ;);) hihi
 
Nu ska vi snart gå/hoppa till Samhälls-lektionen. Undra vad vi ska prata om idag (hahaha).


Tvångskort med Tessan idag ! Puss på det, tjing ♥



With or without You


Oho, kort update. Jag måste springa och duscha och sen måste jag sova fem kvart i timmen !
Världshistoriens tråkigaste skoldag, enda jag gjorde mellan klockan 8 och 13.45 var att redovisa i 15 min. Har grejjat massor här hemma idag och satte mig faktiskt på träningscykeln i 10 min och min fot klarade det riktigt bra haha..Har suttit i telefon så gott som hela kvällen, så blev inte mkt gjort det då.
Imorgon diskuterar vi Blondin Bella, MISSA INTE !
GODnatt ♥

snart helg!



Kom nyss hem från spinningen, så nu är jag härligt goo i kroppen. Idag har de inte hänt så mycket kom hem från skolan vid halv fem, så tog de lite lugnt och sen träning. Snart är de helg, de ska bil super skönt!

Imorgon blir de utgång tror ja, ska bli kul att träffa alla igen.

Nu ska jag snart sova för jag är jätte trött, imorgon är de en ny dag med nya möjligheter!
                                                                                                                                                            ♥sov så sött!

Monkey see, monkey do

Godmorgon kära läsare ! Vi är inte riktigt laddade för en torsdag, därför denna tråkigt oseriösa bild. 
Idag ska vi ha redovisning för vårt designprojekt, hela dagen lång. Fakta om det kommer här:
- Uppdraget är som nämnt tidigare, att göra arbetsprover till en designskola
- Redovisning sker enskild med lärarna, då man får berätta hur man jobbat osv.
- Uppgiften är till för att man ska få prova på att göra just arbetsprover, eftersom en del av oss kommer att ha användning av det i framtiden.

Emelie har bland annat gjort : Ett personligt klädesplagg och formgivit ett mönster
Louize har bland annat gjort: Oändligt med modeskisser, en stadsbild och en fantasibild

    
Ser Ni den stora likheten, denna hemska torsdag !? PUSS och KRAM ♥

Så här kommer det att bli-

Nu har vi kommit fram till ett schema, som vi tänkte följa så gott det går ! Schemat gäller mellan måndag och fredag, men självklart tillkommer det andra inlägg och ibland undantag. På helgerna kör vi på som vanligt med våra dagboks inlägg, som även  kommer 1 gång om dagen på vardagar.
Får även tillägga att det är super roligt att det redan är många som följer vår blogg, men SNÄLLA kommentera mera ! Vi älskar kommentarer och vill gärna höra vad Ni tycker. Bästa stödet vi kan få under det här projektarbetet är era kommentarer, så kom igen nu !
Puss och Kram från L & E ♥







Hide and seek


Precis hemkommen, väntar på kvällsmat nu. Idag har jag varit i skolan o trökat, åkte hem, sen till Mariestad, hem, sen till Skövde, hem, o sen till mormor- ett jäkla farande  med andra ord !
Puh o pust, härlig dag :D haha...
Är alldeles för trött för att skriva ett serriöst inlägg, så jag avslutar här. Kan ju tipsa Er om att imorgon kommer vårat "schema" upp, för hur vi ska blogga. Missa ICKE det !

GoodNight

Så ser reklambladet ut...

De blev Mamma Mia igår med Viktor, riktigt skoj. Men jag lovade ju er att jag skulle ge er min åsikt om vad jag tyckte om filmen, så klart jag tycker den är hur bra som helst man blir så glad av den. Men jag kan inte sluta fråga mig själv om hur skulle den vart om de inte hade vart någon musik i den, utan bara berättelsen, hade den vart lika bra? Vad tycker du?

Jag tror faktiskt inte att den hade vart lika bra för de är ju musiken som gör att man får de där "lögliga" leendet på läpparna ju! Haha!

Men de är en väldigt roliga film för den infångar alla åldrar, alla tycker den är lika bra känns de som, gammal som ung. Så min åsikt är SE DEN!

Idag i skolan så hände de inte så mycket, de gick ganska fort, skönt de. Men idag fick jag se det färdiga resultatet av reklam bladet från våran skola som jag är med i. Så nu kanske jag dyker upp i just din brevlåda.

De blev igen simning idag och de tar i mot, mamma hade annat för sig. Så nu sitter jag och funderar på om jag hinner träna innan jag och lollo ska titta på handbollen ikväll!  Men känns inte just nu som att jag hinner, har en del läxor som jag måste ta tag i. Men imorgon är de dans, ska bli sjukt kul! Så om jag inte hinner träna idag, så lär jag ju ta igen de imorgon.

Men nu ska jag fortsätta med mitt pluggade!
                                                                                                                                                        ♥ Ta hand om dig!


 reklambladet för Folkuniversitete!


This one's another


Godkväll, sitter o kollar på TV och väntar på att Desperate Houswives ska börja. Min dag har varit sömnig. Lite skola på förmiddagen, vi slutar ju 10.35 på tisdagar, suveränt ! Hemfärd, fika, fixade lite grejjor. Klockan ett gick jag och la mig, vaknade halv fyra. Ett tappert försök att läsa vår svenska-läxa, Thérèse Raquin, som måste vara världshistoriens tråkigaste bok. Bara 150 sidor kvar, jippi.
Idag är det 17 dagar tills jag fyller 18 ! Nu ska jag återgå till TV:n.
/Louize ♥

Nu tänker jag inte plugga mer idag!



      
Nu vill jag inte plugga mer!! ååå! Studenten NU tack!

Som ni förstår så har jag pluggat idag massor! eller ja, plugga i en soffa kan vara lite jobbigt eftersom man kan ju  somna. Så jag har pluggat, somnat, pluggat, somnat typ under några timmar nu. Men riktigt skönt var de, sen ringde Lisen och väckte mig. Den lilla tösen lever just nu ett liv som jag skulle göra typ vad som helst för att få leva! Hon är i Stockholm på praktik och just nu så går hon runt med en stylist och tittar på massor med kläder och käkar goo mat, dricker champagne! Kan de bli bättre!?!? Ne skulle inte tro de, så klart så är de ju jobbigt också, men riktigt häftigt!

Idag blev de igen träning för mig men ska simma imorgon med mamma, de ska bil jätte skönt och kul! Jag glömde batterierna idag så de blev inga hel bild på mig idag heller men de kommer.

Nu ikväll så verkar de som att de blir Mamma Mia, den filmen är så sjukt bra eller de är vad jag minns. Men jag lover att ja ska skriva om den imorgon!
Hoppas ni har haft en riktigt bra dag i de fina höst vädret!♥


Don´t go wasting your emotion, lay all your love on med..

Min logga har hittat hem! Visst är den söt? Bra jobbat Louize!                                             
                                                                                                                                                                                                                              

Idag har de vart en slapp dag, de är så härligt med såna dagar
och de passade jätte bra för mig idag, sov inte så mycket i natt.
Skolan idag var riktigt bra, en andledning kan ju vara att skoldagen
bara var en timme
, helt underbart. När vi hade slutat sprang jag
Sara och Tessan ner på stan och letade skor, Sara hittade ett par
men jag hittade inte några. Sen när jag kom hem till Lidköping så
lagade ja mig lax. Sen träningen idag hade jag tänkte mig att ja skulle
träna magen i gymmet men träffade min underbara moster där så jag
följde med henne på ett plus pass istället. De var riktigt skönt att springa
 av sig!
Även en gammal chef och en lärare delade passat med mig,
Haha! Så kul! Nu sitter jag här i soffan och är allmänt seg. Är riktigt sugen
 på att se mamma mia igen! Får se om de blir av imorgon vore kul!


Imorgon ska jag har fixa Batterier till Karman! så då blir de nya bilder!
Bilden är från föra Lördagen när jag var i Skara på oktoberfesten.

Se imorgon igen!♥


Tre favoriter; jackor

Det är ju verkligen inte lätt att hitta rätt jacka, här är tre stycken som vi tycker är grymma i höst/vinter !


1. Snygg trenchcoat, fodrad från NELLY.com, 2499:-
2. Varm och skön jacka från Peak Performance, 3999:-
3. Snygg jacka som markerar midjan, från Elvine "Gunnel", ca. pris 2000:-

Lycka till med jack-köpandet !

Högtalarna idag: InFlames- Delight and Angers


Tjoho, dagens inlägg från mig får bestå av lite fakta både från helgen och idag.
Lager 157 var inte nog för mig och min återvunna energi, så vi drog till Örebro på söndagen. Hittade inte så mycket men at least, en jacka ÄNTLIGEN, en tunika och två nagellack. Och självklart mat och fika. Jag diggar inte Burger King men deras Baguetter är det bästa som finns, MUMS!


Idag hade vi en HELT OKEJ skoldag, började nio och slutade kvart över tio. Med andra ord kan det bli bättre ;)
Väl hemma igen åkte jag och mamma och handlade, TIPS- handla aldrig när Ni är hungriga !!
Har grejjat lite med vårt designuppdrag nu på eftermiddagen, hade lite kvar inför redovisningen på torsdag. Uppdraget är att vi ska göra arbetsprover till valfri skola. Jag valde Nordisk Designskola, med inriktning skor.
Nu ska jag ta det lugnt och vila min gipsade fossing !
Tjing ♥

Follow your heart

Jag har börjat min vandring mot en piggar och gladare Emelie och jag känner att jag är på god väg. Igår kväll var de myskväll hos Kristin vi som delade den härliga kvällen var Kristin,Sara, Emma, Maria och signe. De är så kul att träffa sina gamla vänner igen, visste de är alltid kul att träffa nytt folk de är verkligen något jag tycker är jätte kul. Men med sina äldre vänner har man något speciellt med, de är inte bara alla minnen man har. Utan något mer, svårt att beskriva man har ju set vandra växa upp och de är ju helt sjukt häftligt tycker ja!

Idag har de vart en bra dag, jag har tränat ,pluggat lite sen har jag vart ute och gått en sväng i de fina höst vädret, letade också efter skor men hittade inte några.

Eftersom jag har tagit break, så köpte jag en present till mig själv ett jätte sött armband! På de står de Follow your heart! Och de är vad jag tänker göra!

Ha en fortsatt bra kväll!♥ Emelie



 
                                                              
                                                                     Mitt Diddi armband, Follow your heart!



We'll stand up


OJ, vilken super dag. Världens latis morgon och härlig frukost med Emilito. Vid ett tiden fick vi dock fnatt och blev super sugna på att åka någonstans, så Ulricehamn blev det, lager 157 och allt vad det innebär. Jag hittade dock inget köpvärt, men my darling hittade lite granna.
Åh Emelie, det är bra att du taggar ner lite. Du är värd avkoppling ! Jag måste säga att jag också tycker hösten är en jobbig period. Man blir trött som en zombi och längtar efter sol som en galning.
EMELIE HAR INGEN LOGGA !! Den är på villovägar just nu, men kommer på måndag ! Fortsatt trevlig kväll (:

Ciao


Break!

Igår sprak allt, jag tappade masken och leendet försvann.                                                                 

Igår i skolan hade vi jätte skoj vi skrattade nästan hela tiden.                                                     
När skolan var slut träffade jag Tove, vi strosade lite på stan och sen                                              
mötte vi upp Johan, frenchie, Julia, Anna och Amanda för en fika på Rådhuset.

Sen när jag kom hem var jag väldigt stressade för min plan var att jag skulle gå ut,
men allt sprak jag tappade allt. De har vart väldigt mycket just nu skolan,
letar lägenhet, rörligt hem och sen har jag jobbat mycket. Så mitt i allt detta känns
 de som att jag har tappat mig själv, är inte lika glad längre som jag var
 förut är ofta väldigt trött. Jag trodde att de hade med hösten att göra alla blir
vi ju trötta på hösten när mörkret kommer.

Men jag tror inte att de har med det att göra den här gången,
så har bestämt mig för att ta ett BREAK! Måste hitta glädjen igen,
så ta en paus med jobbet och tänker lägga mer tid på träningen igen för de
är något jag älskar och måste ha i mitt liv.

Så förhoppningsvis kommer jag snart att vara på spåret igen och vara glad och pigg!
Vi hörs senare! våra dagböker har ju startat så nu kommer vi höras varje dag!♥

perfekta avkopplingen!

Womenized !!


Invigning av dagboken ! Sitter och väntar på att Emil ska rulla hit. Blir förmodligen en mysig hemma kväll, med massa onyttigheter att äta, (jag vet att det dessutom väntar en tårta i kylskåpet *mmh*).  
Dagen har varit för jädra skön. Lugn start med design, då vi i och för sig var över nerviga för naturprovet, som sedan visade sig vara inte allt för svårt.
Jag och Tessan har spelat Womenizer i kanon hela dagen så det har dunkat i hela skolan, det är vi nöjda med och självklart är det Brittan som klingar i högtalarna nu också. HAHA
Fortsatt trevlig helg kära läsare ! ♥

Todays:
* Svart "pattie long" från Gina
* Leggings från Gina
* Åh nej, skärpet är också från Gina *skäms!*
* Smycken från Guldfynd

Det är inge' vidare lätt o välja kläder när man har gips, längtar efter jeans !

Test, test !

Såhär kommer våra personliga dagböcker att se ut, detta är alltså en test ! MVH Louize ♥

Design lesson

Tjosan, idag är vi alerta och har super ångest över vårat naturprov som vi ska ha i eftermiddag. 
Vi har beslutat oss för att i kväll drar vi igång med våra personliga dagböcker ! Så länge får ni njuta av våra fartfyllda design bilder. ♥



Morgonpigga ? Nej nej nej och vi har absolut inte musikkrig på högsta volym ! PUSS

"För vi vill taa studenten, för vi vill taa studenten..."

Idag hade vi ABC-gruppen på besök, det var nämligen dags för oss att prova studentmössor.
Min beställning bestod av "tjejpaketet" och en diamantmössa och Emelie's bestod av "hoodpaketet" och samma mössa. Vi kommer bli läckra ! Måste bara vänta ca. 8 månader till...



Det finns en hel del att välja på...

En försenad presentation

Gissa vad, nu kommer våra "presentationer". De säger inte allt om oss, men det är självklart meningen- vi vill ju att ni ska ställa frågor också såklart !
Ursäkta fördröjningen med detta inlägg, men vi jobbar på att få igång bloggen "på riktigt"! Trevlig läsning (hoppas Ni ser vad det står!)

Först ut fröken Emelie...

... och här har vi Louize...

Tidningen

Vi ber om ursäkt för våran dåliga uppdatering så här i början,                       
men jag lovar att vi kommer komma igen!
När våra egna "dagböcker" startar så kommer in                                           
få uppdateringar varje dag. Härligt va? Igår i skolan                                                    
så var de en lång dag för både mig och Louize,
hela dagen var vi trötta och vill bara hem.
En kul sak som hände var att tidningen var på skolan,
de vill prata med oss om blogg. Så nu får vi hoppas på
att vi kommer med! De kommer hända massor med
 nytt snart på bloggen, just nu fixa vi med massor roliga
 saker men de är inte riktigt klara än så ni får vänta lite till!
 Men nu ska jag ringa Kickan, Trevlig Lördag!
Vi hörs! ♥Emelie


Fem snabbisar

Hej hopp, här sitter de två blondinerna (nästan de enda på hela fugis), vi är jätte trötta, precis nymatade och har fått oss var sin sockerkick av en mumsig kaka !
Vi jobbar på att göra en djupare presentation av oss själva (kommer förhoppningsvis upp idag eller imorgon), här kommer dock ett smakprov.





1 oktober - nu drar vi igång !

Nu kanske ni undrar vad vi sysslar med, lugn, vi ska berätta !
Vi går tredje året på Folkuniversitetets gymnasium med inriktning design.  Det är precis som för alla andra, dags för oss att dra igång med ett projektarbete. 
Vår idé är kort och gott att göra en blogg.
Bloggar är bland det mest uppmärksammade just nu. Det talas om både i media och bland människor runt omkring oss. Vi känner dock att bloggen inte har utnyttjats till max- än. Därav har vi bland annat en tidspress på bloggen, vi startar idag och den 27 feb. avslutas bloggen.
Vårt projekt är att testa gränserna och göra något utöver ideal-bloggen.
Några av våra idéer är bland annat att:
* Förnya
 vår design regelbundet, så den känns nytänkande och fräsch
* Få in allmänheten, frågor, intervjuer m.m.
* Eftersom vi är två som håller i den här bloggen har vi en idé om "dagboks-inlägg", där vi skriver våra personliga tankar
* Få in design i bloggen, genom att Ni tex. får följa vår skolgång, se bilder från utställningar och ta del av andra tankar vi har om design
Vi har många, många mer idéer men tänker självklart inte avslöjja alla än. Vi är två kreativa och fantasifulla tjejer och ni kan bereda Er på 150 dagar av både kaos och nöje ! Enjoy ♥

PS. Inom kort kommer presentationer av oss själva, lär känna oss och se vilka vi är. Missa inte det ! DS.

RSS 2.0