Frossa i accessoarer

Accessoarer

Paljetter av alla dess slag kommer du att se mycket av under 2009! Så satsa på paljetter även till vardags, då kan du ha dem i en lite mindre mängd och varför inte till fest, ha en hel underbar klänning i de glittrande färgerna. De kommer även komma mycket i väskor och små andra roliga saker. Är du den blyga typen så varför inte ha en scarf eller något annat litet i det.

Skorna är det klackarna som är otroligt viktiga, de ska vara lite galna, knasiga i deras form och design. Ett hett tips - titta in på Acnes vår kollektion, de har lyckas få in riktigt coola skor i den. Är du inte den personen som gillar att gå i klackar, så ta några med lite detaljer på, nitar funkar alltid.   

Halsbanden ska vara stora med lite indianpärlor och andra stora pärlor, halsandet ska klart ta stor plats av din outfit, - effektfull look.

Nitar kommer du hitta överallt skor, väskor, tröjor och så otroligt mycket mer. Ett nit bälte i midjan är alltid snyggt till en klänning. Men låt bältet ta plats det är den stora punkten, lek med det. Inspireras av Philip Lim ett betydligt längre bälte än du behöver och gör en stor rosett av det istället.

Väskorna ska vara små, nu är tiden inne för att lägga den stora väska lite på hyllan ett tag. Kuvertväskor i mängder, stora som små. Även till vardags kan du ha den lilla väskan i handen, ha gärna några med nitar eller paljetter.






L&E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0