Högskola ?



Skövde Högskola
Steneby
KV konstskola
Beckmans
Lunds konst/designskola
Sundsvalls konstskola
Borås textillhögskola

I veckan hade vi besök från KV Konstskola, Stenebys- och Skövdes högskola.
Det är svårt att veta vad man ska/vill göra efter studenten. Dessa skolor är t.ex. bra om man önskar en vidare utbildning inom estetik/design/textil och liknande ämnen.
KV Konstskola handlar (som man hör på namnet) mest om konst, på olika sätt. Dessutom jobbar de starkt för miljön och försöker välja så naturvänliga produkter och material som möjligt när de skapar.
Stenebys skola hade en del intressanta och lite ovanliga utbildningar. Såsom smide och möbel inriktade linjer, men även fashion och textil. Stort plus där är att man kan få boende på skolan! Det verkar vara en liten och mysig skola, där man får lära sig en hel del.
Skövde Högskola, presenterade medieproduktion för vår klass. Det finns självklart en hel del andra linjer... Medieproduktion är för den som är intresserad av foto, video och liknande saker. Även den verkar vara en lärorik utbildning.

Som sagt, svårt att välja, men det här är åtminståne alternativ för en kreativ människa :)
Lycka till med valen!

Kommentarer
Postat av: Lisa S

Sluta påstå er vara kreativa!! De är alltid de som är de minst, ni trpr att ni är så mycket mer än vad ni är, småstadsbor!!

2009-03-12 @ 11:24:23
Postat av: Lisa S

Sluta påstå er vara kreativa!! De är alltid de som är de minst, ni trpr att ni är så mycket mer än vad ni är, småstadsbor!!

2009-03-13 @ 15:32:09
Postat av: miemie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-03-13 @ 15:32:35
URL: http://memie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0