I remember you


Måndag
(försenat söndags-inlägg)
En dag som denna får en att undra varför det bor folk i Sverige. Halva året står vi ut med regn och moln, snö och kyla. Idag sken solen, så underbart, ännu underbarare skulle det vara om det var så året om (och dessutom +30Cº). Man blir så glad av ljuset, för att inte tala om den lilla, ynka värmen som uppenbarade sig idag. Det kanske blir sommar i år med ;)

Idag var vi bortskämda. One in our gang har nyligen blivit stolt körkorts-tagare och hade bilen med sig till skolan denna måndag. Eftersom vi har ett långt hål mitt i schemat åkte vi iväg till Esplanaden och kikade lite. Åt även en not too bad lunch på Donken.

På torsdag startar det efterlängtade lovet, det och E's 19-års dag ska vi fira på Bogrens. Vilka ska dit ?

Det är sjukt mycket pågång just nu. Så härligt! Vårt design-arbete går framåt och snart är det dags för utställning. Just nu är jag i sko-stadiet. Kan ju fräscha upp Ert minne- en del av vårt uppdrag är att designa en sko som har en koppling till någon utav tavlorna vi arbetar med. Riktigt roligt. Spenderade förra veckans design lektioner med att slipa ut en sula i balsam trä och tillverka klackar i både det ena och det andra materialet. Det är svårt att hitta rätt stadga, minst sagt!

Fortsatt trevlig vecka!

L♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0